Bedste praksis til at gemme og dele tilpassede kolonner | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Annotationslisten indeholder en række kolonner, der kan sorteres, omarrangeres og tilpasses, så de passer til dine projektbehov. Når du har oprettet en brugerdefineret kolonne, kan du gemme den i en profil eller PDF-fil og dele den med andre. I denne artikel diskuterer vi bedste praksis til at gemme og dele brugerdefinerede kolonner. Hvis du ikke har brugt brugerdefinerede kolonner før, kan du se denne korte videovejledning eller besøge vores hjælpevejledning.

Hvor skal jeg gemme mine brugerdefinerede kolonner?

Revu giver dig mulighed for at gemme brugerdefinerede kolonner to steder: i en profil eller i en PDF-fil. Hvor du bør gemme dine brugerdefinerede kolonner afhænger af, hvad du planlægger at gøre med din PDF-fil. Tabellen herunder giver et overblik over forskellene mellem at gemme brugerdefinerede kolonner i en PDF-fil eller i en profil.

Gem i en PDF-fil

Dette valg gemmer den brugerdefinerede kolonne i en individuel PDF-fil, hvilket gør den til en del af PDF-indholdet. Hvis du uploader PDF-filen til en session eller sender den til en kollega, følger den brugerdefinerede kolonne med.

Overvej denne mulighed, hvis:

• Du vil uploade PDF-filen til en session.

• Du vil dele denne PDF-fil med andre og vil have dem til at se eller interagere med kolonnerne.

Gem i profil

Dette valg gemmer den brugerdefinerede kolonne i en profil i Revu, og den bliver tilgængelig, når denne profil er aktiv. Kolonnen bliver ikke en del af PDF-indholdet, medmindre du tilføjer en markering til PDF-filen og gemmer den.

Overvej denne mulighed, hvis:

• Du ønsker, at denne kolonne vises på annotationslisten, når denne profil er aktiv.
  • Du gerne vil bruge den brugerdefinerede kolonne igen.

Gem brugerdefinerede kolonner i en PDF-fil

Brugerdefinerede kolonner gemmes i en PDF-fil, når du går til Filer > Gem, så længe der er mindst én markering på PDF-filen.

Sådan gemmes en brugerdefineret kolonne fra annotationslisten :

1. Gå til Annotationsliste > Kolonner > Administrer kolonner.
  2. Vælg Tilføj på fanen Brugerdefinerede kolonner.
  3. Opret din kolonne, og vælg derefter OK.
  4. Gem PDF-filen.

Gem brugerdefinerede kolonner i en profil

Hvis du arbejder med en PDF-fil, der indeholder brugerdefinerede kolonner, som du vil genbruge, kan du gemme kolonnerne i din aktive profil. Den brugerdefinerede kolonne vil være tilgængelig, når profilen er aktiv.

Hvis en aktiv profil har gemte brugerdefinerede kolonner, og du åbner en PDF-fil, der indeholder sine egne brugerdefinerede kolonner, tilsidesætter kolonnerne i PDF-filen dem i den aktive profil.

Sådan gemmes brugerdefinerede kolonner i en profil fra annotationslisten :

1. Gå til Annotationsliste > Kolonner > Administrer kolonner.
  2. Vælg fanen Brugerdefinerede kolonner.
  3. Vælg den brugerdefinerede kolonne, du vil gemme.
  4. Vælg Gem i profil

Upload brugerdefinerede statusser til en session

Det er kun abonnenter med Bluebeam Core eller Complete-abonnementer, som kan oprette brugerdefinerede statusser

Hvis de brugerdefinerede statusser skal vises på annotationslisten, skal du altid gemme dem i PDF-filen, før du overfører den til en session.

Gem brugerdefinerede kolonner fra en profil til en PDF-fil

For at gemme de brugerdefinerede kolonner fra en profil til en PDF-fil skal du blot placere en markering på PDF-filen og gemme den. Hvis du har arbejdet i denne profil og tidligere har placeret markeringer på PDF-filen, burde kolonnerne allerede være gemt i PDF-filen.

Hvis du ikke har indsat nogen markeringer, mens du har arbejdet i den pågældende profil, er de brugerdefinerede kolonner ikke overført til PDF-filen.

Skift profil

Brugerdefinerede kolonner, der er gemt i en PDF-fil, tilsidesætter altid kolonner i en profil. Hvis du foretrækker at bruge de brugerdefinerede kolonner fra den aktive profil, skal du først slette eventuelle brugerdefinerede kolonner i PDF-filen. De brugerdefinerede kolonner fra profilen er klar til brug, når du ser dem i annotationslisten.

Annotationslisten indeholder en række kolonner, der kan sorteres, omarrangeres og tilpasses, så de passer til dine projektbehov. Når du har oprettet en brugerdefineret kolonne, kan du gemme den i en profil eller PDF-fil og dele den med andre. I denne artikel diskuterer vi bedste praksis til at gemme og dele brugerdefinerede kolonner. Hvis du ikke har brugt brugerdefinerede kolonner før, kan du få mere at vide om dem ved at se denne korte videovejledning eller besøge vores hjælpevejledning.