“Fejl under indlæsning af værktøjssæt” i Tool Chest | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Når du prøver at få adgang til værktøjer fra et bestemt sæt i din Tool Chest, modtager du følgende meddelelse: “Fejl under indlæsning af værktøjssæt.”

Årsag

Denne fejlmeddelelse vises, fordi Revu ikke er i stand til at indlæse .btx-filen, der er knyttet til dit værktøjssæt.

Løsning

For at gendanne dine værktøjssæt skal du sikkerhedskopiere og nulstille dine indstillinger. Derefter skal du importere dine værktøjssæt tilbage til din Tool Chest.

Sikkerhedskopier dine indstillinger

1. Gå til Revu Indstillinger  (Ctrl + K).
  2. Vælg Administrator i menuen til venstre i sidepanelet.
  3. På fanen Indstillinger skal du vælge Backup.
  4. Vælg en placering på dit lokale drev til at gemme en ZIP-komprimeret mappe med dine sikkerhedskopierede indstillinger.
  5. Klik på Gem.

Nulstilling af Revu-indstillinger

Du skal nulstille dine indstillinger i Revu, før du kan importere dine værktøjer igen.

1. Åbn Revu >   Indstillinger (Ctrl+K) igen.
  2. Vælg Administrator i menuen til venstre i sidepanelet.
  3. Under Valg skal du vælge Nulstil.
  4. Når du bliver bedt om det, skal du vælge OK for at bekræfte nulstillingen.

Revu vil automatisk lukke og genåbne med dine indstillinger nulstillet.

Importer dine værktøjssæt igen

1. Find mappen med sikkerhedskopien af Revu-indstillingerne, som du gemte på dit lokale drev.
  2. Udtræk/udpak filerne i zip-mappen.
  3. Åbn  Tool Chest i Revu (Alt+X).
  4. Øverst i panelet skal du vælge Tool Chest > Administrer værktøjssæt.
  5. Vælg Importer… .
  6. Vælg .btx-filen Mine værktøjer i sikkerhedskopimappen.
    my_tools_btx
  7. Vælg Åbn.

Dine værktøjssæt skulle nu være gendannede og tilgængelige.

Hvis fejlmeddelelsen fortsætter, kan profilen, der er knyttet til dit værktøjssæt, være ødelagt. Se Import og eksport af profiler for at få mere information. Hvis din version af Revu er installeret til flere brugere, skal du kontakte din IT-administrator eller -afdeling for yderligere oplysninger.

Fejlmeddelelse

Værktøjssæt er ikke tilgængelige i Tool Chest.