Fejl: "Revus OCR-software (Optical Character Recognition) skal være installeret" | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Når du arbejder i Revu, vises en af følgende fejlmeddelelser:

• Revus OCR-software (Optical Character Recognition) skal være installeret for at kunne scanne dokumenter til tekst.

• Revus OCR-software (Optical Character Recognition) skal være installeret for at kunne vælge mærker i nogle dokumenter. Vil du fortsætte?

Årsag

Du prøver sandsynligvis at bruge et værktøj, der kræver OCR (Optical Character Recognition), men din enhed har ikke OCR installeret. Dette har effekt på værktøjer som OCR, AutoMark, Sets og Batch Link.

Hvis du ser en fejlmeddelelse, er det muligt, at:

• OCR-softwaren blev installeret på din computer sammen med Revu, men blev afinstalleret på et senere tidspunkt.
  • Din IT-administrator har ikke implementeret OCR MSI sammen med Revu, da det blev installeret på din computer. Få mere at vide om implementering af .

Løsning

Du kan downloade og installere OCR MSI-filen ved at følge disse trin:

1. Luk Revu.
  2. Download OCR MSI-filen.
  3. Brug instruktionerne fra Installationsguide for Bluebeam Revu 21 til at installere OCR.
  4. Vent på, at filen bliver installeret. Dialogboksen forsvinder, når filen er færdiginstalleret.
  5. Når dialogboksen fra installationen forsvinder, kan du åbne Revu.
  6. Brug det samme værktøj, som du brugte, da du modtog fejlen.

Hvis fejlen fortsætter, bedes du kontakte os for at få yderligere support.

Fejlfinding

Fejlmeddelelse

System og miljø

Når du arbejder i Revu, vises følgende fejlmeddelelser: “Revus OCR-software (Optical Character Recognition) skal være installeret for at kunne scanne dokumenter for tekst.” Se, hvorfor dette sker, og hvordan du løser problemet her.