Sådan opretter du et nyt Bluebeam ID (BBID) | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Dit Bluebeam ID (BBID) er det login, du bruger til at få adgang til Bluebeam Revu 21 og Bluebeam Studio. Hvis du ikke allerede har et BBID, vil du blive bedt om at oprette et, når du vil have adgang til disse tjenester. Når du har oprettet et BBID, kan du logge på alle Bluebeam-tjenester med samme e-mailadresse og adgangskode. Du kan også logge ind på Studio med et andet BBID end det, du bruger til at logge på Bluebeam Revu.

Med Revu 21 administreres den eller de navngivne brugere, der tilknyttes brugerlicenserne i et abonnement, via vores nye licensstyringssystem. Du kan få mere at vide i Vejledning til administration af Bluebeam-abonnement.

Opret et Bluebeam ID

Sådan opretter du et BBID:

1. Åbn Revu 21.
  2. Vælg Log ind i øverste højre hjørne.
  3. Gå til fanen Opret konto
  4. Indtast følgende oplysninger:
    • Dit for- og efternavn.
    • Et visningsnavn, der vil blive tilknyttet alle de redigeringer og markeringer, som du foretager, mens du arbejder i Studio.
    • Den e-mailadresse, som du vil bruge som dit Bluebeam ID. Invitationer til Studio-sessioner og -projekter samt meddelelser og advarsler [EN] vil blive sendt til denne adresse.
    • Den adgangskode, som du vil bruge til dit Bluebeam ID. Din adgangskode skal være mellem 8 og 32 tegn med mindst et stort bogstav, et lille bogstav, et tal og et specialtegn (!@#$, etc).

5. Vælg Opret konto.
  6. Du vil modtage en e-mail, der indeholder et link til at validere dit nye Bluebeam ID. Hvis kontoen ikke valideres inden for syv (7) dage, deaktiveres den.
    Valideringslinket udløber efter 24 timer. Hvis du klikker på et udløbet valideringslink, får Bluebeam besked om, at de skal sende dig et nyt link. Tjek spam- eller junkmailmappen, hvis du ikke modtager e-mailen i din indbakke. Sørg for, at do-not-reply@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.