Sådan arbejder du i Revu 21 uden abonnement

Med udgivelsen af Revu 21 er funktioner og funktionalitet til PDF-administration og -samarbejde nu tilgængelige, når du køber et af vores nye abonnementer: Basics, Core eller Complete. Der kan dog være tilfælde, hvor du har adgang til Revu uden et abonnement eller arbejder sammen med andre, der ikke har et abonnement.

I denne artikel gennemgår vi de funktioner, der er tilgængelige i Revu og Studio for dem, der ikke har et abonnement. Læs denne artikel for at se en komplet liste over tilgængelige funktioner i Revu 21 i hvert abonnement.

Revu 21-funktioner, der er tilgængelige uden et abonnement

Når Revu 21 åbnes uden for en Studio-session, er markeringsværktøjerne nedtonede, hvis du ikke har en konto med et Bluebeam-abonnement.

Nedtonede markeringer

Du kan dog stadig åbne, få vist og udskrive PDF-filer samt udfylde formularer i skrivebeskyttet tilstand. I tabellen herunder kan du se flere funktioner, der er tilgængelige i Revu uden for en session uden et abonnement:

Beskrivelse af funktion Funktionens placering
Få adgang til og få vist de seneste PDF-filer File Access > Senest åbnede filer
Åbn og se eksisterende 3D PDFs Filer > Åbn (Ctrl-O)
Åbn eksisterende filer i et Studio-projekt eller -session  Studio
Udtjekning/indtjekning af eksisterende projektfiler Studio-projekter
Anvend standard-skraveringsmønstre
  • Panelet Egenskaber
  • Værktøjer > Værktøjslinjer > Værktøjslinjen egenskaber
  • Værktøjer > Værktøjslinjer > Udseende >
Skift emner og kommentarer i Tool Chest Tool Chest > > Detalje
Eksportér værktøjssæt fra Tool Chest Tool Chest > > Eksportér
Registrer og administrer markeringer i annotationslisten Annotationslisten
Se, administrer og sortér markeringer og kommentarer Annotationsliste > Filterliste
Opret og gem brugerdefinerede filtre til annotationslisten Annotationsliste > Filterliste > Vælg kolonneoverskrift > Brugerdefineret
Iværksæt flere forekomster af Revu Start eller desktop > Revu
Træk dokumentfaner ind i nye vinduer på tværs af flere skærme Dokumentfanen > Højreklik > Frigør

Samarbejd i Studio-sessioner uden et abonnement

Du kan stadig deltage i Studio-sessioner, selvom du ikke har abonnement på Revu 21. Du vil dog have begrænset adgang til de klassiske markeringsværktøjer og tilpasninger.

Markeringer for ikke-abonnenter

I sessioner kan ikke-abonnementer kopiere andre brugeres markeringer og bruge følgende værktøjer:

Beskrivelse af funktion Funktionens placering
Tekstboks Værktøjer > Markering > Tekstboks
Billedforklaring Værktøjer > Markering > Billedforklaring
Pen Værktøjer > Markering > Pen
Fremhæv Værktøjer > Markering > Fremhæv
Linje Værktøjer > Markering > Linje
Pil Værktøjer > Markering > Pil
Dimension Værktøjer > Markering > Dimension
Sky Værktøjer > Markering > Sky
Sky+ Værktøjer > Markering > Sky+
stempel Værktøjer > Stempel

Egenskaber for udseende på markeringer uden abonnement

Ikke-abonnenter kan bruge alle farver til deres markeringer. Egenskaber for udseende, der kun er tilgængelige med et abonnement, som ændringer af bl.a. skrifttyper, stregtyper, opacitet og former, er deaktiveret og vises nedtonet.

Har du flere spørgsmål om adgang til Revu uden abonnement eller generelle spørgsmål om vores nye abonnementer? Du er velkommen til at kontakte os.

Sådan gør du

Revu 21

Abonnementer

Markering

Denne artikel gennemgår de tilgængelige funktioner, når man arbejder i Revu og Studio uden et abonnement.