Installationsvejledning til Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Denne guide viser dig, hvordan du installerer Revu på en enkelt computer. Hvis du er IT-administrator og forsøger at implementere Revu 21 på flere computere, kan du se mere info i IT-administratorhåndbog for Bluebeam-abonnement

Tjekliste før installation

• Sørg for kompatibilitet, og opdater Windows: Sørg for, at dit system er kompatibelt med Revu på Bluebeam Revu-kompatibilitetsoversigt.Tjek dine Windows-opdateringer, og gennemfør eventuelle afventende genstarter, da undladelse af dette kan forårsage problemer med .NET Framework– og Revu-installationerne.
    • Gem dit arbejde, og luk alle igangværende programmer, da systemet muligvis skal genstartes, før installationen kan afsluttes. Hvis du er Studio-bruger, skal du tjekke alle projektfiler og sikre, at ventende sessionselementer er blevet uploadet for at undgå potentielle datakonflikter mellem versionerne. Klik her for at få mere at vide om afstemning af ændringer.

Installer Revu

1. Når du har downloadet installationsprogrammet, skal du åbne .exe-filen.
    2. Når dialogboksen InstallShield Wizard vises, skal du vælge det ønskede sprog og klikke på Næste. Billede af installationsvindue
    3. Hvis en ældre version af Revu er installeret (Revu 2016 og ældre), vises dialogboksen Installationsindstillinger.
      • Klik på Opgrader, hvis du ønsker at opgradere din eksisterende software til den nyeste version (f.eks. Revu 20 til Revu 21).
      • Klik på Side om side, hvis du installerer en ny version af Revu for at prøve den, før du køber. På denne måde kan du beholde begge versioner af Revu på din computer.

Billede af installationsvindue, der viser installationsmuligheder

4. Klik på Installer, når du har foretaget dit valg.
    5. Klik på Afslut, når dialogboksen for den endelige installation vises. Start ikke Revu eller Bluebeam Administrator, før du har klikket på Afslut, og vinduet for den endelige installation lukkes.
    6. Når installationen er færdig, skal du åbne Revu og logge på med dit BBID, når du bliver bedt om at aktivere.

Fejlfinding

Hvis du støder på problemer, kan du kontakte os og få yderligere installationssupport.

Revu 21

Installation