Installerede skrifttyper vises ikke i Revu | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu? [EN]

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

En skrifttype, der er installeret på din computer, vises ikke i Revu.

Årsager

Skrifttypen er ikke kompatibel med Revu

Revu understøtter skrifttyperne TrueType (.ttf) og OpenType (.otf); alle andre skrifttyper er ikke kompatible.

Skrifttypefilen er ikke gemt det rigtige sted

Revu bruger skrifttyper, der er gemt i følgende mappe: %SystemRoot%\fonts. Hvis en skrifttype ikke vises i Revu, er den muligvis ikke gemt på det rigtige sted.

Løsning

Gem skrifttypefilen på det rigtige sted

Prøv denne løsning, efter du har kontrolleret, at skrifttypen er TrueType eller OpenType. Du skal muligvis bruge administratorrettigheder på din computer for at gennemføre disse trin.

1. Luk Revu.
  2. Åbn skrifttypefilernes placering i Stifinder.
  3. Højreklik på filen, og vælg Installer til alle brugere.
  4. Åbn Revu.

Skrifttypen burde nu optræde i skrifttypens værktøjslinje.

Fejlfinding

Revu 21

Kompatibilitet

System og miljø

Hvis en skrifttype, der er installeret på din computer, ikke vises som en mulighed i Revu 21, beskriver denne artikel, hvordan du kan løse problemet.