Menulinjen mangler | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Menulinjen vises ikke længere øverst i Revu-vinduet. Menulinjen er det område, der er vist fremhævet nedenfor.

Menulinjen i Revus grænseflade

Løsning

Mens Revu-vinduet er aktivt, skal du trykke på F9. Dette er genvejen til at skjule og vise menulinjen.

Hvis du har en bærbar computer eller et tastatur uden numerisk tastatur, skal du muligvis holde Fn nede og derefter trykke på F9.

Mange bærbare og mindre tastaturer bruger rækken med funktionstaster som genveje (f.eks. lysstyrke, lydstyrke, osv.). Når du holder Fn-tasten nede, skiftes der enten til standardfunktionerne eller genvejene, afhængigt af producenten eller indstillingerne.

Fejlfinding

Revu 21

Brugergrænseflade og navigation

Hvis menulinjen i Revu 21 ikke længere vises øverst i vinduet, beskriver denne artikel, hvordan du kan løse problemet.