Sådan føjer du et vandmærke til dine dokumenter | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Du kan oprette vandmærker i Revu ved blot at oprette et brugerdefineret stempel og derefter samkopiere det. Samkopiering af et stempel eller andre markeringer sikrer, at objektet bliver integreret i PDF-filens indholdslag. Samkopiering af et stempel gør stemplet uforanderligt og brugbart som vandmærke til dine dokumenter.

Oprettelse af et logo-vandmærke

Du skal først oprette et brugerdefineret stempel til dit logo, før du kan tilføje det som et vandmærke.

Dette eksempel antager en vis fortrolighed med stempler. Læs Arbejde med stempler for at få mere at vide.
  1. Gå til Værktøjer > Stempel > Opret stempel.
  2. Indstil Opacitet til 30 %, og lad feltet Skabelon stå som Tom (intet). Hvis du ønsker tekst eller datoer i dit stempel, kan du vælge disse indstillinger under feltet Skabelon.
  3. Klik på OK. Stemplet oprettes og åbnes på en ny fane i Revu.
  4. På den nye Revu-fane skal du vælge Billede fra værktøjslinjen til højre og vælge det ønskede billede fra stifinder-vinduet.
  5. Klik inden for stempelomridset for at indstille billedet. Ændr størrelsen på og drej stemplet, hvis det er nødvendigt, ved at klikke og trække i kassehåndtagene.
  6. Gå til Filer > Gem som (Ctrl + Shift + S) for at navngive og gemme stemplet.

Tilføjelse af et vandmærke på flere sider og dokumenter

Nu kan du tilføje dit vandmærke på flere sider og dokumenter på én gang. Sådan gør du:

1. Gå til Batch > Anvend stempel …, og dialogboksen vises.
  2. Klik på Indlæs … for at uploade dit vandmærke til en gemt batch, eller vælg Tilføj for at tilføje individuelle filer, mapper og/eller undermapper for at oprette en ny batch.
    Eventuelle aktive PDF-filer eller åbne Sets vil automatisk blive inkluderet i den aktuelle batch.
  3. I kolonnen Sider skal du klikke på rullemenuen for at vælge de sider, du vil have dit vandmærke vist på for hvert dokument.
  4. I sektionen Stempel skal du vælge dit vandmærke i rullemenuen eller gennemse dit lokale drev efter det relevante billede/fil.
  5. Rediger opacitet, rotation, position osv. efter behov.
  6. Klik på Gem … for at gemme en ny batch.
  7. Klik på OK for at anvende vandmærket på dine valgte sider/dokumenter.

Du kan få mere information om den fulde funktionalitet her: Anvend et stempel på flere dokumenter.

Samkopiering af et vandmærke på flere sider og dokumenter

For at gøre dit stempel til et ægte vandmærke skal du samkopiere stemplet på alle sider eller dokumenter, hvor du anvendte det.

Når dit vandmærke er samkopieret med PDF-indholdet på de relevante sider/dokumenter, kan det ikke flyttes, redigeres eller slettes.

Samkopiering af et vandmærke på flere sider og dokumenter

1. Gå til Batch  > Samkopier markeringer …
  2. Vælg Indlæs … i dialogboksen for at få adgang til den batch, du lige har anvendt dit vandmærke/stempel på.
  3. Under Valg skal du fravælge alle markeringstyper undtagen Stempel.
  4. Vælg Udeluk filtrerede markeringer
  5. Fjern markeringen i Tillad markeringsgendannelse (fjern samkopiering).
  6. Klik på Samkopier.

Markering

Sikkerhed