Sådan tildeler du fuld kontrol over et Studio-projekt | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Core
  • Complete

Hvis du er projektets ejer, kan du give en anden bruger fuld kontrol over et projekt ved at redigere tilladelserne fra Projektindstillinger. Til denne proces skal den inviterede bruger have et Bluebeam-abonnement og et Bluebeam-ID (BBID) og have været logget på projektet mindst én gang.

Det er ikke muligt fuldt ud at overføre ejerskabet af et Studio-projekt, fordi værten skal forblive den samme.
Det er ikke nødvendigt, at den inviterede bruger er logget ind på projektet på det tidspunkt, hvor du tildeler vedkommende fuld kontrol.
  1. Log ind på projektet, og vælg Ikon for Revu-projektindstillinger Projektindstillinger.
  2. Gå til fanen Tilladelser, og vælg brugerens e-mailadresse fra listen Brugere/grupper til venstre.
    1. Hvis brugeren ikke er i projektet, skal du vælge plustegnet i venstre side, vælge den ønskede bruger i dialogboksen Tilføj brugere/grupper og vælge OK.
  3. Under Anvendte tilladelser skal du dobbeltklikke på Fuld kontrol for at ændre Afvis til Tillad
  4. Vælg Anvend og derefter OK.

Selv om du har givet en bruger fuld kontrol over projektet, ejer projektejeren stadig projektet og alle de grupper, vedkommende har oprettet. Brugere med fuld kontrol kan ikke blokere eller fjerne ejeren fra projektet eller redigere ejerens grupper.