Sådan sikkerhedskopierer, nulstiller og gendanner du Revu-indstillinger | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Sikkerhedskopiering af dine Revu-indstillingerne

Når du laver en sikkerhedskopi af dine Revu-indstillinger, oprettes en zip-fil, som du kan vende tilbage til, hvis du har computerproblemer, eller du skal skifte til en ny computer. Selv hvis du ikke skifter til en ny computer med det samme, er det en god idé at beholde en sikkerhedskopi på et andet sted end din lokale harddisk, så den kan gendannes i tilfælde af en fejl på harddisken.

Sådan sikkerhedskopierer du dine indstillinger med Revu:

1. Åbn Revu.
  2. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  3. Vælg Administrator i sidepanelet. Klik derefter på Valg øverst.
  4. Vælg Backup.
  5. Når du bliver bedt om det, skal du gemme din .zip-fil på en sikker placering.

Din sikkerhedskopi af Revu-indstillingerne er nu gemt. Gentag denne proces efter behov, f.eks. når du foretager væsentlige ændringer i dine indstillinger.

Digitale ID’er og stempler er ikke inkluderet i sikkerhedskopierede filer og skal eksporteres/importeres separat. Se denne artikel for at få mere at vide om sikkerhedskopiering af dine brugerdefinerede stempler.

Manuel sikkerhedskopiering af dine indstillinger

Du kan også sikkerhedskopiere hele mappen manuelt eller tilføje mappen til din sikkerhedskopieringsrutine. Den er placeret i:

C:\Users\<brugernavn>\AppData\Roaming\Bluebeam Software\Revu

Når du er i Revu-mappen, kan du se en undermappe med navnet 21.

Nulstilling af dine Revu-indstillinger

Nulstilling af indstillinger i Revu nulstiller dine indstillinger til deres oprindelige konfigurationer. Før du fortsætter, anbefales det at sikkerhedskopiere dine indstillinger, i tilfælde af at denne nulstilling ikke giver det ønskede resultat.

Revu afslutter og genstarter under denne proces. Sørg for at gemme åbne dokumenter, inden du fortsætter.

Sådan nulstiller du dine indstillinger:

1. Åbn Revu.
  2. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  3. Vælg Administrator i sidepanelet. Klik derefter på Valg øverst.
  4. Vælg Nulstil. Klik derefter på OK.
    Revu vil nu afslutte og genstarte af sig selv.

Dine Revu-indstillinger er nulstillet til deres oprindelige konfigurationer.

Gendannelse af dine Revu-indstillinger

Gendannelse af dine indstillinger giver dig mulighed for at returnere konfigurationen af dine Revu-indstillinger til en tidligere tilstand ved at uploade en fil med en sikkerhedskopi.

Revu afslutter og genstarter under denne proces. Sørg for at gemme åbne dokumenter, inden du fortsætter.

Sådan gendanner du dine indstillinger:

1. Åbn Revu.
  2. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  3. Vælg Administrator i sidepanelet. Klik derefter på Valg øverst.
  4. Vælg Gendan. Vælg OK.
  5. Find filen med din sikkerhedskopi af Revu-indstillingerne, og vælg Åbn.
    Revu vil nu afslutte og genstarte af sig selv.

Dine Revu-indstillinger er gendannet.

Sikkerhedskopiering af avancerede Revu-indstillinger

Du kan også lave en sikkerhedskopi af andre Revu-indstillinger, såsom Bluebeam-printeren, plugin-indstillinger og e-mailskabeloner. Hvis du ikke har ændret følgende indstillinger, er det ikke nødvendigt at sikkerhedskopiere dem.

Brugerdefinerede sidestørrelser til Bluebeam-printeren og -plugins

Sådan sikkerhedskopierer du brugerdefinerede sideindstillinger:

1. Åbn Bluebeam Administrator. I Windows skal du trykke på Windows-tasten og indtaste Bluebeam Administrator.
  2. Klik på fanen Netkonfiguration.
  3. Dobbeltklik på stien ved siden af Printerdriver.
  4. Kopiér filen prtPages.xml til den samme placering som resten af din sikkerhedskopi.

Brugerdefinerede sideopsætninger til plugins

Sådan sikkerhedskopierer du brugerdefinerede sideopsætninger:

1. Åbn Bluebeam Administrator. I Windows skal du trykke på Windows-tasten og indtaste Bluebeam Administrator.
  2. Klik på fanen Netkonfiguration.
  3. Dobbeltklik på stien ved siden af Global sideopsætning.
  4. Kopiér filerne *.plugin.xml til den samme placering som resten af din sikkerhedskopi.

E-mailskabeloner

Sådan sikkerhedskopierer du dine e-mailskabeloner:

1. Åbn Bluebeam Administrator. I Windows skal du trykke på Windows-tasten og indtaste Bluebeam Administrator.
  2. Klik på fanen Netkonfiguration.
  3. Dobbeltklik på stien ved siden af E-mailskabeloner.
  4. Kopiér alle filerne i samme mappe til samme placering som resten af din sikkerhedskopi.