Bluebeam PDF-printer bliver ikke installeret

• Core
  • Complete
Bluebeam PDF-printerplugin vises for alle abonnenter, men det er kun aktivt for abonnenter på Bluebeam Core og Bluebeam Complete.

Problem

• PDF-filer kan ikke oprettes.
  • Bluebeam PDF-printer findes ikke i Administrator efter installationen.
  • Hvis du forsøger at installere printeren igen, mislykkes det.

Løsning

Der er to mulige løsninger:

Genstart portovervågningen

Genstart portovervågningen, og geninstaller printeren.

1. På en Windows-computer skal du klikke på Start og skrive Bluebeam Administrator 21.
  2. Højreklik på Bluebeam Administrator 21, og vælg Kør som administrator.
  3. Klik på fanen Printer.
  4. Hvis feltet Navn under printeren er tomt, skal du klikke på Geninstaller printer.
  5. Klik på Genstart.

Prøv at bruge Bluebeam PDF-printeren igen.

Brug en Windows-administratorkonto til at geninstallere printeren

Denne procedure kræver en Windows-administratorkonto. Hvis din Windows-konto ikke er en administratorkonto, har du ikke tilladelse til at geninstallere printeren, og du bør kontakte din it-administrator for, at vedkommende kan gøre det.

1. Log ud af Windows, og log ind med den lokale administratorkonto.
  2. Start Bluebeam Administrator 21.
  3. Klik på fanen Printer.
  4. Klik på Geninstaller printer.

Prøv at bruge Bluebeam PDF-printeren igen.

Fejlfinding

Revu 21

Integrationer og plugins

I sjældne tilfælde installeres Bluebeam PDF-printeren muligvis ikke. De mest almindelige løsninger er beskrevet i denne artikel. Læs videre, og få mere at vide.