Sådan oprettes en flersidet PDF-fil med de seneste revisioner i et Set | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Core
  • Complete

Følg vejledningen nedenfor for at oprette en enkelt flersidet PDF-fil, der indeholder de seneste dokumentrevisioner i et Set:

1. Åbn panelet Sets (Alt+2).
    2. Vælg Sets > Vælg seneste ændringer.
    3. Gå til Sets > Udgiv > Kombiner.
    4. Aktivér de ønskede indstillinger i vinduet Kombiner PDF-filer, og vælg OK.
    5. Gem den nye PDF-fil.
Hvis indsamlingen af aktuelle revisioner indeholder sikrede eller underskrevne dokumenter, kan du overveje at bruge indstillingen Pakke til at oprette en PDF-pakke i stedet. Sikkerhedsrestriktionerne for disse filer forhindrer, at de kan kombineres med andre dokumenter.

Sådan gør du

Dokumenthåndtering

Du kan oprette en enkelt flersidet PDF-fil, der indeholder de seneste dokumentrevisioner i et Set, ved at følge vejledningen nedenfor.