Sådan oprettes en revisionshistorik for PDF-filer fra Studio-sessioner | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu? [EN]

Denne artikel gælder for:

• Core
  • Complete

Selvom Studio-sessioner ikke vedligeholder en revisionshistorik for dine filer, er det muligt at oprette en ved at føje filer til en session direkte fra et Studio-projekt. Brug denne arbejdsgang til at oprette en revisionshistorik ved at opdatere din projektfil med nye versioner fra sessionen.

Værd at overveje

Inden du begynder, skal du overveje disse faktorer:

Understøttede filtyper

Selvom Studio-projekter understøtter alle filformater, understøtter sessioner kun PDF-filer.

Hvor mange filer føjer du til sessionen?

Mens Studio-projekter har ubegrænset filstørrelse og lagring, kan hver Studio-session maksimalt rumme 5.000 dokumenter med en størrelsesgrænse på 1 GB pr. fil. Hvis det oprindelige projekt indeholder mere end 5.000 filer, skal du ændre arbejdsgangen ved at oprette flere sessioner.

Hvis du vil vide mere om samarbejde i store projekter, kan du se vores Bedste praksis for Studio.
Foretag først justeringer

Hvis du vil uploade PDF-filer, der skal kalibreres, eller hvis der skal tilføjes brugerdefinerede kolonner eller brugerdefinerede statusser, bør du foretage disse ændringer, før du føjer dem til sessionen. Dette trin er vigtigt, for selvom du kan kalibrere en tegning i sessionen, bliver skalaen nulstillet til sin oprindelige værdi, når du forlader sessionen.

Hvis du føjer en PDF-fil til en session, før du foretager disse ændringer, skal du fjerne den fra sessionen og tilføje den igen, når du har foretaget ændringerne.

1. Højreklik på dokumentet i sidepanelet i Studio-sessionen, og vælg Slet.
  2. Vend tilbage til fanen Studio-projekt, højreklik på filen, og vælg Fortryd udtjekning.

Tilføj din projektfil til en session

1. Start et projekt, og upload de PDF-filer, du vil bruge i sessionen.
  2. Højreklik på dokumentet, og vælg Føj til ny session.
  3. Indtast et navn til den nye session, og vælg OK. Den nye session åbnes automatisk og viser, at dokumentet er tjekket ud til sessionen.
    Hvis du vil føje flere dokumenter til din session, skal du vælge de ønskede dokumenter i et projekt og derefter højreklikke for at vælge Føj til eksisterende session > [Din session].
  4. Hvis du vil oprette en ny revision i projektet efter at have markeret dokumentet, skal du højreklikke på filnavnet i Sessioner og vælge Opdater projektkopi.
  5. Indtast eventuelle kommentarer i dialogboksen Tjek ind, og vælg Tjek ind. En kopi af dit arbejde føjes til dit oprindelige projekt som den seneste revision af dokumentet.
    Der vises en meddelelse om modtaget anmodning, når anmodningen om indtjekning er modtaget.

Hvis du vil se revisionshistorikken for et dokument i Projekter, skal du højreklikke på filnavnet og vælge Revisionshistorik. Når alt arbejdet i sessionen er afsluttet, og du er færdig med at oprette dine revisioner, kan du afslutte sessionen og uploade en Sessionsrapport til projektet.

Sådan gør du

Studio

Studio-sessioner vedligeholder ikke en revisionshistorik for dine filer. Du kan oprette en ved at føje filer til en session direkte fra et Studio-projekt. Brug denne arbejdsgang til at oprette en revisionshistorik.