Sådan opretter du grupperede markeringer med det korrekte emne | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Sådan opretter du grupperede markeringer

Gruppering af markeringer er nyttigt, når du vil kombinere flere markeringer, som du ofte bruger. Følg disse trin for at oprette dine egne markeringer:

Trin 1: Tegn ved hjælp af markeringsværktøjerne

Tegn elementerne til din brugerdefinerede markering. Du kan bruge Cirkel-ikon cirkler, Rektangel-ikon rektangler, Linje-ikon linjer eller andre markeringer.

Trin 2: Vælg og gruppér elementerne

Vælg nu alle elementerne. Der er flere måder at vælge flere elementer på:

• Hold Shift nede, og vælg elementer ét ad gangen.
  • Brug værktøjet Vælg Pil-ikon Vælg (V) til at tegne et rektangel omkring alle elementerne.
  • Brug værktøjet Revu Lasso-ikon Lasso (Shift+O) til at vælge elementer, der ligger i et uregelmæssigt formet område.
  • Vælg flere elementer i Ikon for Annotationslisten Annotationslisten (Alt+L).

Når du har valgt alle elementerne, er du klar til at gruppere dem. Højreklik på et af elementerne, og vælg Gruppér (Ctrl+G) fra rullelisten. De blå grænselinjer og håndtag for hvert element bliver til én enkelt grænselinje og ét sæt håndtag, når de er grupperet.

Sådan omdøbes grupperede markeringer

Grupperede markeringer vises hver især som "Gruppe" i kolonnen Emne i annotationslisten. Dette kan være forvirrende, hvis du har grupperet flere markeringer og har brug for at skelne dem fra hinanden i annotationslisten. Du kan omdøbe en grupperet markering ved at følge disse trin:

1. Find den grupperede markering, du vil omdøbe, i Ikon for Annotationslisten Annotationsliste.
  2. Dobbeltklik på dets standardemnenavn i kolonnen Emne. Den grupperede markering bliver også fremhævet på siden, når du vælger den.
  3. Indtast det nye emne, og tryk på Enter eller klik uden for tekstboksen.

Nu har din grupperede markering et brugerdefineret navn.

Sådan gemmer du markeringer

Alle markeringer eller grupper af markeringer kan gemmes i Ikon for Revu Tool Chest Tool Chest (Alt+X) og genbruges. Du kan se dit nyligt oprettede symbol i sektionen Seneste værktøjer i Ikon for Revu Tool Chest Tool Chest. Klik og træk symbolet til sektionen Mine værktøjer eller et af dine andre værktøjssæt. Nu er markeringen tilgængelig til brug når som helst.

Hvis du vil gemme en markering og have den vist permanent sammen med dit brugerdefinerede emne i Annotationslisten, skal du sørge for at omdøbe den, før du fortsætter. Ellers vises den som "Gruppe" i Ikon for Annotationslisten Annotationslisten.

Sådan gør du

Markering

Gruppering af markeringer er nyttigt, når du vil kombinere flere markeringer, som du ofte bruger. Følg disse trin for at oprette dine egne markeringer: