Fejl: “SharePoint-dokument kunne ikke downloades (Den angivne sti, filnavnet eller begge dele er for langt)” | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete
Selvom SharePoint giver mulighed for højere tegngrænser for filstier, er Revu ikke kompatibel med filstier, der er længere end 260 tegn.

Problem

Når du forsøger at få adgang til en SharePoint-fil i Bluebeam Revu, vises følgende meddelelse:

SharePoint-dokument kunne ikke indlæses. (Den angivne sti, filnavnet eller begge dele er for langt. Det fulde filnavn skal være på mindre end 260 tegn, og mappenavnet skal være på mindre end 248 tegn).

Årsag

Revu understøtter i øjeblikket op til 260 tegn for filstier, som består af mappestien plus filnavnet. Når du åbner en PDF-fil fra SharePoint i Revu, kopieres filen til mappen “SharePoint Drafts” på din PC. Før Revu kan søge i mappestien, hvor dokumentet er placeret, kontrollerer den først:

C:Users\{dit-brugernavn}\Documents\SharePoint Drafts

Hvis mappestien og filnavnet til dokumentet tilsammen overstiger 260 tegn, får du vist en fejlmeddelelse. Du kan finde flere oplysninger om webstedsnavne, mappenavne og filnavne i SharePoint på Microsofts hjemmeside.

Løsning

Sørg for, at hele filstien ikke overstiger 260 tegn ved hjælp af følgende metoder:

• Forkort filnavnet.
  • Forkort mappestien.
  • Flyt filen til en mappe højere oppe i mappestrukturen.

Integrationer og plugins

Fejlfinding

Fejlmeddelelse