Revu hænger eller fryser, når du åbner en PDF-fil | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Revu hænger, fryser eller forårsager grafiske problemer på nogle Dell/Alienware-computere, der kører AWCC-programmet (Alienware Command Center). Problemet opstår oftest på maskiner, som er udstyret med et eksternt grafikkort (for eksempel NVIDIA GeForce) og en ekstern skærm, der er indstillet som den ikke-primære skærm.

Brugere, der kører Alienware Command Center, kan også opleve grafiske problemer, f.eks. sløret og forvansket tekst, eller visse elementer, der er skævvredet ud af proportioner. Hvis du oplever disse problemer, kan du læse Grafiske problemer i menuer og grænseflade i Revu.

Årsag

Vores undersøgelse har vist, at disse problemer sandsynligvis er relateret til, hvordan AWCC interagerer med grafikkortdrivere. Overvågnings- og/eller performance-hooks kan injiceres i grafikkortdriverne, hvilket forårsager problemer med gengivelsen eller grafikken på sekundære skærme.

Løsninger

Opdater til nyeste version af AWCC

Start AWCC-applikationen på dit system. Du burde blive bedt om at installere den seneste opdatering. Efter opdatering skal du genstarte dit system og kontrollere, om problemet fortsætter.

Afinstaller AWCC fra dit system

Hvis opdatering til den seneste version af AWCC ikke løste dit problem, kan du overveje at afinstallere AWCC-applikationen helt fra dit system. Når du afinstallerer, skal du sørge for at afinstallere Alienware Command Center, Alienware Command Center Suite og Alienware OC Controls.

Når du har afinstalleret AWCC-applikationerne, skal du genstarte dit system og kontrollere, om problemet fortsætter.

Aktivér softwaregengivelse

Hvis problemet fortsætter efter at have forsøgt ovenstående løsninger, skal du aktivere softwaregengivelse. Revu kan gengive dokumenter ved hjælp af software- eller hardwaregengivelse. Hardwaregengivelse giver generelt bedre ydeevne, så den er aktiveret som standard. Derfor anbefaler vi ikke at deaktivere hardwaregengivelse i de fleste tilfælde.

Sådan aktiveres softwaregengivelse:

1. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  2. Vælg Avanceret i sidepanelet.
  3. På fanen Gengivelse skal du vælge Software i menuen Gengivelsesmaskine og vælge OK.

Hvis ingen af de løsninger, der foreslås i denne artikel, løser problemet, skal du kontakte os.

Hvis Revu hænger, fryser eller har problemer med brugergrænsefladen, kan du læse denne artikel og få mulige løsninger.

Fejlfinding

Ydeevne