Føj et billede af din underskrift til en PDF | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Nogle gange kan du have brug for at tilføje en hurtig underskrift til en PDF-fil. I stedet for at udskrive dokumentet, underskrive det med en kuglepen og scanne siden til PDF igen, kan du blot tilføje en elektronisk underskrift direkte i Revu.

En elektronisk underskrift er anderledes end en digital underskrift, men den er stadig juridisk bindende og perfekt til visse situationer, f.eks. underskrivelse af en indkøbsordre.

Du kan oprette en elektronisk signatur ved at tilføje et billede af din signatur med en gennemsigtig baggrund eller ved at bruge Pen-værktøjet.

Tilføj et billede af din underskrift

I følgende trin gennemgår vi, hvordan du tilføjer et billede af din underskrift til en PDF-fil og gør billedet gennemsigtigt, så billedet ikke forstyrrer eventuelle oplysninger bag det.

For de bedste resultater skal du bruge et billede med hvid baggrund.
  1. Scan et billede af din underskrift eller e-mail et til dig selv via din mobilenhed.
    Scan ikke en underskrift som en PDF-fil. Der kan kun bruges billedfiler (.jpg eller .png) til denne proces.
  2. Gå til Værktøjer > Markering > Billede > Fra fil… og vælg billedet af din underskrift fra stifinder.
  3. Klik og træk din underskrift ind på dokumentet.
  4. Vælg Beskær fra værktøjslinjen Egenskaber. For at fjerne overskydende plads skal du klikke og trække rundt om billedet.
  5. Tilpas derefter billedets størrelse, og placer det efter behov på dokumentet. Baggrunden vil stadig være uigennemsigtig, hvilket betyder, at billedet blokerer for alt det, der er bag det.
  6. For at gøre billedets baggrund gennemsigtig skal du gå til panelet Egenskaber og klikke på ikonet for Maskefarve. Vælg hvid i farvemenuen.
    Maskefarve i billedegenskaber
    Masker kan også tilgås via værktøjslinjen Egenskaber ved siden af ikonet for Beskær, når et billede er valgt.
  7. Øg ±-tolerancen ved siden af Maskefarve, så farver, der er tæt på hvid, også bliver gennemsigtige. Øg tolerancen, indtil hele baggrunden er gennemsigtig.
  8. Tilføj derefter din underskrift til Tool Chest, så du kan bruge den igen:
    • Højreklik på billedet, og vælg Tilføj til Tool Chest > Mine værktøjer.
  9. Før du gemmer og sender din PDF-fil, skal du huske at samkopiere billedets markering:
    • Højreklik på billedet, og vælg Samkopier.

Brug værktøjet Pen

En anden måde at oprette en elektronisk underskrift på er ved at bruge værktøjet Pen. Da det er svært at skrive læseligt med en mus, er det nemmere at oprette en underskrift, hvis du har adgang til en tablet eller en penneenhed. Når du er færdig med din underskrift, skal du gemme den i Tool Chest ved at bruge trinnene ovenfor, så du kan bruge den igen senere.

I Bluebeam Cloud kan du ikke føje en digital signatur til en tegning, men du kan indsætte et billede af en digital signatur fra din Tool Chest.