Sådan aktiverer du meddelelser for fejlfinding | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Aktivér funktionen fejlfinding

For at hjælpe med at løse de problemer, du kan opleve i Revu, indeholder Bluebeam Administrator en fejlfindingsfunktion, der føjer yderligere oplysninger til dine logfiler. Sådan aktiverer du denne funktion:

1. Åbn Revu.
  2. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  3. I sektionen Administrator skal du markere feltet Udvidet fejlfinding.
  4. Vælg OK.

Send logfiler til Bluebeam

Sådan rapporterer du et problem via Revu og opretter en supportsag hos Bluebeams tekniske support:

1. Åbn Revu.
  1. Gå til Hjælp > Indberet et problem. I dialogboksen Vedhæft logfiler skal du vælge Ja.
  2. Dit standard e-mailprogram åbnes med en .zip- fil med logfilerne.
  3. Angiv dine kontaktoplysninger og så mange detaljer om problemet som muligt i selve e-mailen.

Hvis rapportering af et problem ikke åbner dit standardmailprogram, skal du følge vejledningen nedenfor med din primære e-mailplatform for at rapportere problemet og sende logfiler til Bluebeams tekniske support.

1. Åbn Revu.
  2. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  3. Vælg Gennemse logmappe i sektionen Administrator.
  4. Gem og vedhæft Logs.zip-filen til en e-mail, der sendes til support@bluebeam.com.

Fejlfinding

Indstillinger

Bluebeam Administrator giver dig mulighed for at føje flere fejlfindingsoplysninger til dine logfiler. Du kan derefter oprette en anmodning om support hos teknisk support.