Sådan installeres SharePoint-integrationen | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Om den nye SharePoint-integration

Bluebeam har introduceret en ny SharePoint-integration, der gør det muligt for alle webbrowsere at åbne PDF-filer direkte i Revu. For at bruge integrationen skal den installeres på SharePoint-webstedet, der giver muligheden Åbn i Revu, når du vælger en PDF-fil. Denne integration er tilgængelig som en udvidelse eller et tilføjelsesprogram.

Sammenligning af udvidelse og tilføjelsesprogram

Brug nedenstående tabel til sammenligning af funktionerne i udvidelsen og tilføjelsesprogrammet, så du kan vælge den mulighed, der passer dig bedst. Vi anbefaler at bruge udvidelsen, medmindre den valgte SharePoint-installation ikke opfylder kravene.

SharePoint-udvidelse

• Understøttes af lokale installationer af SharePoint 2019 og nyere, herunder SharePoint Online (Office 365).
  • Kræver, at SharePoint-webstedet bruger moderne oplevelse (Modern UI).
  • Understøtter valg af en eller flere filer for at åbne flere filer i Revu på én gang.
  • Distribueres i en fil med navnet Bluebeam.OpenRevuExtension.sppkg
  • Når funktionen Åbn i Revu udføres, forbliver browseren på den samme side, og Revu startes.
  • Bygget med det nyere SharePoint Framework (SPFX).

SharePoint-tilføjelsesprogram

• Understøttes af SharePoint 2013 og nyere, herunder SharePoint Online (Office 365).
  • Understøtter klassisk SharePoint og moderne oplevelse (Modern UI).
  • Understøtter åbning af en fil ad gangen i Revu (intet valg af flere filer).
  • Distribueres i en fil med navnet Bluebeam.OpenRevuAddIn.app
  • Når funktionen Åbn i Revu udføres, viser browseren kortvarigt en Åbner i Revu-landingsside.Når filen er sendt til Revu, gendannes den tidligere SharePoint-visning.
  • Bygget efter den ældre metode til oprettelse af SharePoint-apps.

Krav til klienten

Du skal installere Revu 21 for at bruge SharePoint-integrationen. Integrationen understøttes i alle opdaterede browsere som Edge, Chrome og Firefox.

Revu-installationsprogrammet implementerer en brugerdefineret protokolbehandler i klientens registreringsdatabase, som er ansvarlig for at videresende anmodningen fra browseren til Revu. Hvis denne registreringsnøgle bliver beskadiget, kan behandleren gendannes ved at afinstallere og geninstallere Revu.

Sådan installerer du SharePoint-integrationen

Denne proces kræver øgede rettigheder på SharePoint-serveren og skal udføres af din SharePoint-administrator.
Integrationen skal installeres enten som en udvidelse eller et tilføjelsesprogram. Installer ikke begge to.

Du kan downloade filerne til app-pakken fra virksomhedsimplementeringspakken.

Vælg din version af SharePoint herunder for at få detaljerede instruktioner:

For at implementere SharePoint Online-integrationen skal du også aktivere det offentlige CDN på lejerniveau. Hvis du bruger en SharePoint-server i det lokale miljø, er det ikke nødvendigt at aktivere det offentlige CDN. Se SharePoint-instruktionerne for at få mere at vide om aktivering af offentligt CDN.

Efter installation

Når SharePoint-integrationen er installeret, vil der blive vist en knap med Åbn i Revu på kommandolinjen, når man vælger en PDF-fil i dokumentlisten. Den samme valgmulighed vil være tilgængelig i genvejsmenuen ved højreklik på en PDF-fil. Når du har installeret udvidelsen eller tilføjelsesprogrammet, kan du læse Sådan bruger du SharePoint-integrationen.

Hvis du højreklikker på en SharePoint-fil, men ikke ser valgmuligheden Åbn i Revu, skal du slette din browsers cache og prøve at åbne filen igen.

Eftersom integrationen er separat fra Revu, behøver SharePoint ikke at blive opdateret, hver gang en ny version af Revu bliver installeret, medmindre der er tilføjet ønsket funktionalitet i den nyere version af integrationen.

Integrationer og plugins

Implementering

Installation