Sådan administrerer eller deaktiverer du auto-fuldførelse af tekst | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Revu udfylder automatisk nogle ord eller sætninger for dig på baggrund af tidligere indtastninger. Du kan administrere, eksportere eller importere (i .xml- format) listen over automatisk udfyldte emner, så du nemt kan dele eller overføre dem til en ny computer.

Sådan administrerer du din autofuldfør-liste

1. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  2. Under sektionen Generelt skal du vælge fanen Stavning.
  3. Vælg Administrer.
    • Hvis du vil importere eller eksportere en liste, skal du markere elementerne og derefter vælge Importer eller Eksporter.
    • Hvis du vil tilføje eller slette emner fra listen, skal du vælge Tilføj emner grønt ikon tilføj eller Slet emner rødt ikon slet.
    • Hvis du vil redigere et element på listen, skal du vælge tandhjulsikonet Ikon med blåt tandhjul.
  4. Vælg OK.

Sådan deaktiverer du auto-fuldførelse

1. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  2. Under afsnittet Generelt skal du vælge Stavning.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Aktiver auto-fuldførelse .
  4. Vælg OK.

Sådan gør du

Indstillinger

Når du skriver i Revu, vil nogle ord eller sætninger blive udfyldt for dig automatisk, baseret på tidligere indtastninger.