Sådan opdaterer du Revu | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

En opdatering er en softwarerettelse, der leverer fejlrettelser og andre mindre forbedringer i en overordnet version af Revu. Hvis du for eksempel skifter fra Revu 20 til Revu 20.1, betragtes det som en opdatering. Tilpassede indstillinger, stempler, profiler og værktøjssæt bevares, når du opdaterer Bluebeam Revu. Når opdateringen er installeret, kopieres dine indstillinger og filer automatisk til de relevante placeringer. Du kan opdatere fra Revu eller manuelt. Denne artikel omhandler begge opdateringsmetoder.

Denne artikel omhandler opdatering af Revu til den nyeste version. Hvis det er første gang, du installerer Revu, skal du se Installationsvejledning til Revu.

Sådan opdaterer du i Revu 21

Den hurtigste og nemmeste måde er at opdatere i appens installationsprogram, som verificerer den installerede build og version og hurtigt guider dig gennem installationsprocessen.

For at undgå installationskonflikter skal du sørge for, at gemme alt dit arbejde og lukke alle åbne applikationer. Windows skal muligvis genstartes, når opdateringen er fuldført.
  1. Åbn og log ind Revu 21.
  2. Vælg Hjælp > Kontroller for opdateringer.Hvis der er tilgængelige opdateringer, vises dialogboksen Opdater Revu, der indeholder udgivelsesnotater til den nyeste version.
  3. Vælg Download.
  4. I dialogboksen Klar til opdatering skal du vælge Installer og følge vejledningen på skærmen for at gemme dit arbejde eller lukke eventuelle åbne programmer (hvis det er nødvendigt).
  5. Vælg Installer i dialogboksen InstallShield.
  6. Når installationen er afsluttet, skal du vælge Udfør.

Direkte downloads af opdateringsfilen

Hvis du manuelt vil opdatere Revu, skal du besøge Download Center og vælge den opdateringsfil, der er specifik for din version af Revu.

Vi opfordrer dig til at opdatere ved hjælp af Kontroller for opdateringer (som vist ovenfor), når det er muligt, for at sikre, at opdateringsfilen altid matcher din version af Revu.

Revu 21

Installation