Installer det nyeste Bluebeam-plugin i dit CAD-software | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Core
  • Complete

Problem

Du abonnerer på Bluebeams Core eller Complete, men kan ikke se Bluebeam-plugin’et i dine AutoCAD-, Revit-, Navisworks-, SketchUp Pro- eller SolidWorks-installationer.

Løsning

Plugins til AutoCAD, Revit, Navisworks, SketchUp Pro og SolidWorks er kun tilgængelige for Bluebeams Core– og Complete-abonnenter.

Bluebeams Basics-abonnement omfatter ikke adgang til plugins, men du kan stadig oprette PDF-filer fra alle disse programmer via Bluebeams PDF-printer.

For at aktivere CAD-plugin’et skal du først kontrollere kompatibilitetsoversigten for at se, om din version af Revu understøtter den installerede version af din CAD-software. Når du har bekræftet dette, skal du følge nedenstående trin:

Du skal køre dit CAD-program, mens du bruger den aktuelle Windows-konto, for at Bluebeam-plugin’et kan indlæses.
  1. Luk dit CAD-program, hvis det kører.
  2. Åbn Bluebeam Administrator:

In Windows 10 and 8.1, click or press Start and type Bluebeam Administrator.

-Or-

Go to Revu > Administrator  from the Menu bar.

3. Gå til fanen Plugins, markér det relevante afkrydsningsfelt for din software, og klik på OK.
  4. Genstart AutoCAD.

Hvis AutoCAD-afkrydsningsfeltet allerede er markeret:

1. Åbn Bluebeam Administrator.
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, og vælg Anvend. Luk ikke Administrator.
  3. Åbn AutoCAD. Når programmet åbner, skal du straks lukke det igen.
  4. Gå tilbage til Bluebeam Administrator.
  5. Vælg afkrydsningsfeltet for AutoCAD, og klik på OK.
  6. Genstart AutoCAD, og luk Bluebeam Administrator.