Ofte stillede spørgsmål om Studio | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Med et Bluebeam-abonnement får du adgang til Revu 21, Bluebeam Cloud og vores førende samarbejdsløsning, Studio. Her besvarer vi nogle af de oftest stillede spørgsmål om Studio. Hvis du har flere generelle spørgsmål om vores nyeste abonnementsbaserede Bluebeam-løsninger, kan du læse Ofte stillede spørgsmål om Bluebeam-abonnementer.

Hvis du vil vide mere om vores nye samling af løsninger til web/mobil, Bluebeam Cloud, og hvordan den er anderledes fra Studio, kan du læse Sammenligningsguide for Studio og Bluebeam Cloud.

Hvad er Bluebeam Studio?

Bluebeam Studio er en skybaseret samarbejdsplatform indbygget i Revu, hvor teams kan arbejde sammen om projektdokumenter i realtid, uanset deres placering eller enhed.

Bluebeam Studio indeholder:

• Studio-projekter – et skybaseret og simpelt system til dokumenthåndtering.
  • Studio-sessioner – et samarbejdsværktøj online, hvor inviterede personer kan markere den samme PDF-fil i realtid.

Dine teams kan bruge Bluebeam Studio til at uploade projektdokumenter, markere dem med kommentarer, markeringer og opmålinger og samarbejde direkte med interessenter. Du kan få adgang til Studio-sessioner hvor som helst med en internetforbindelse, så teams kan samarbejde eksternt og reducere behovet for rejser.

Har jeg brug for et Bluebeam-ID (BBID) for at deltage i en Studio-session eller et Studio-projekt?

Du skal have et Bluebeam-ID (BBID) og logge på din konto for at få adgang til Revu 21 og Studio. Klik her, og lær, hvordan du gør, hvis du endnu ikke har et BBID.

Hvad har jeg brug for til at starte en Studio-session eller et Studio-projekt?
  • Et Core- eller Complete-abonnement eller en aktiv 30-dages prøveperiode.
    Hvis du har et Basics-abonnement, kan du stadig samarbejde i Studio, men du kan ikke oprette nye sessioner eller projekter. Du skal inviteres og tilslutte dig via e-mail.
  • En gyldig e-mailadresse, så du kan oprette dit BBID, hvis du ikke har gjort det.
  • En bredbåndsinternetforbindelse.

Som vært/ejer kan du starte sessioner eller projekter, tilføje dokumenter, invitere deltagere og definere sikkerhed og tilladelser (f.eks. deltagernes mulighed for at gemme eller udskrive PDF-filer). Værter kan også generere en rapport over aktivitet i historikken eller afslutte en session.

Værten/ejeren behøver ikke være i den aktive session eller det aktive projekt, når de inviterede deltagere logger på og tilføjer markeringer.

Klik her for at få flere ressourcer til Revu til iPad.

Hvad har jeg brug for til at deltage i en Studio-session eller et Studio-projekt?
  • Et aktivt Bluebeam-abonnement (Basics, Core eller Complete).
  • Hvis du ikke har et aktivt Bluebeam-abonnement, kan du stadig deltage i en Studio-session/et Studio-projekt med skrivebeskyttet adgang.
    Visningstilstand i Revu 20 og ældre bliver nu kaldt skrivebeskyttet tilstand i Revu 21.
  • En gyldig e-mailadresse, så du kan oprette dit BBID, hvis du ikke har gjort det.
  • En bredbåndsinternetforbindelse, så du kan oprette forbindelse til Studio-serveren.
    Afhængigt af din virksomheds netværkspolitikker skal du muligvis åbne porte i din firewall eller proxyserver, hvis du ikke kan oprette forbindelse til Studio-serveren.
    Du kan også arbejde i Studio offline, men du skal bekræfte din konto på ny ved at logge på efter 14 dages offlinebrug i træk. Læs denne artikel for at få mere at vide.
Hvad er de tekniske forskelle mellem Studio-sessioner og -projekter?
Spørgsmål Sessioner Projekter
Hvor mange deltagere kan være med? 500 Ubegrænset
Hvor mange filer kan vi overføre? 5.000 Ubegrænset
Hvilke filer understøtter den? PDF Alle filformater
Hvor store må filerne være? 1 GB hver Ubegrænset*
Hvor store må markeringer være? 10 MB hver Ubegrænset
Hvor meget plads kan vi bruge? Ubegrænset Ubegrænset*
Kan deltageres adgangsrettigheder administreres? Ja Ja
Kan tidligere filrevisioner ses og gendannes? Nej Ja
Kan vi modtage meddelelser om fil- og brugeraktivitet? Ja Ja
Kan vi sende og modtage markeringsadvarsler? Ja Nej
Skal alle deltagere have en licens til Revu? Nej Nej
Selvom Studio-projekter tilbyder ubegrænset filstørrelse og lagerplads, er det bedst at holde projektets samlede størrelse under 10 GB for at opnå højere ydeevne. Se Bedste praksis for Studio for at få flere oplysninger.
Hvordan tilføjer og fjerner jeg dokumenter fra en aktiv session eller et aktivt projekt?

Kun en vært/ejer kan tilføje eller fjerne dokumenter, medmindre værten/ejeren giver deltagerne tilladelse til at uploade og administrere filer i sessions- og projektindstillingerne.

Find vejledning til tilføjelse og fjernelse af dokumenter i Studio-sessioner og -projekter i Hjælpevejledningen til Revu.

Hvor længe forbliver en Studio-session eller et Studio-projekt aktivt på serveren?

Hvis sessioner ikke afsluttes af værten (eller en deltager med tilladelsen fuld kontrol), sker følgende:

• Efter 80 dages inaktivitet får værten besked via sin BBID-e-mail om, at sessionen arkiveres om 10 dage.
    Hvis du ikke ser e-mailen i din indbakke, skal du tjekke spam- eller junkmailmappen og kontrollere, at studio@bluebeamops.com er på listen over godkendte afsendere.
  • Efter 90 dage bliver sessionen arkiveret.
  • Efter 170 dage får værten besked via sin BBID-e-mail om, at sessionen slettes om 10 dage.
  • Efter 180 dage slettes sessionen permanent. Den kan ikke gendannes på dette tidspunkt.
Efter 120 dage bliver afsluttede sessioner slettet permanent fra Studio-serveren. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du genaktiverer en Studio-session, før den slettes permanent, i denne artikel.

Ved Studio-projekter

• Studio-projekter mærkes aldrig til arkivering eller sletning og kan kun slettes af projektets ejer eller en bruger med tilladelsen fuld kontrol.
    Du skal have et aktivt Core- eller Complete-abonnement for at være projektejer.
  • Hvis et Studio-projekt slettes af projektejeren, kan det gendannes i op til 120 dage. Efter 120 dage slettes projektet permanent fra serveren. Hvis du vil gendanne et slettet Studio-projekt, bedes du kontakte os inden for perioden på 120 dage for at sikre, at projektet kan gendannes.
Hvornår modtager brugere en meddelelse om udløb af sessionen?

Hvis du opretter en Studio-session med en udløbsdato, sendes meddelelser om udløb af sessionen ud med følgende intervaller frem til udløbsdatoen:

• 7 dage før
  • 2 dage før
  • 24 timer før

Der sendes en e-mail om afsluttet session, når sessionen endelig udløber, og hvis den genåbnes, modtages der en meddelelse om, at sessionen er genaktiveret.

Hvad gør afkrydsningsfeltet for e-mailmeddelelser?

Når du opretter en ny session i Studio, kan du se et afkrydsningsfelt for e-mailmeddelelser i dialogboksen med indstillingerne for Start Studio-session. Når e-mailmeddelelser er aktiveret, modtager værten en daglig oversigt over sessionsaktiviteten, herunder beskeder, når værten er inaktiv.

I Studio-projekter kan du administrere meddelelser og advarsler ved at højreklikke på Studio-projektet i Studio-panelet og vælge Administrer notifikationer fra genvejsmenuen.

Du kan få mere at vide om administration af Studio-meddelelser i denne artikel.
Hvad betyder det at afslutte en session?

Når en vært afslutter en session, slutter sessionen for alle deltagere, og værten kan downloade sessionsdokumenter fra Studio-serveren. De arkiverede kopier af filerne bevares dog i 120 dage, før de slettes permanent.

Med dialogboksen Afslut session kan værten oprette en sessionsrapport og vælge, hvordan dokumenterne skal gemmes eller slettes.

Hvad er studio.bluebeam.com?

Dette er Studio-portalen, hvor du kan:

• administrere din profil.
  • ændre din Studio-adgangskode eller kontoens e-mailadresse.

Hvis du er sessionsvært, har du følgende yderligere muligheder for at:

• se en liste over Studio-sessioner, som du har oprettet.
  • se en liste over deltagere for hver session.
  • se en liste over dokumenter i hver session.
  • gendanne slettede dokumenter.
  • gentildele ejerskab af en session.
Hvorfor kan jeg ikke logge på Studio?

Du har muligvis ikke bekræftet din BBID-konto. Du kan ikke logge på Studio, hvis e-mailadressen ikke er blevet bekræftet inden for én uge efter oprettelse af kontoen.

Vores virksomheds netværkspolitikker forbyder adgang til eksterne tjenester såsom Studio. Hvordan kan jeg blokere vores brugere fra at få adgang til det?

Du kan lukke de porte i din firewall eller proxyserver, der kræves for Studio-forbindelser.

Værterne og portnumrene er:

• *.bluebeam.com: 443
  • *.amazonaws.com: 443
Revu er proxy-følsom, så sørg for, at indstillingen Gennemtving brug af proxy forbliver fravalgt i Revu Studio-indstillingerne.
IT-administratorer kan også konfigurere en liste over tilladte Studio-servere og derefter “skubbe” indstillingerne i registreringsdatabasen ud til de relevante maskiner i organisationen. Kontakt Bluebeams tekniske support for at få flere oplysninger og instruktioner.
Jeg har spørgsmål om Studio-ydeevne i min region samt databeskyttelseslovgivning (GDPR). Leverer Bluebeam regionale servere?

Bluebeam leverer i øjeblikket Studio-servere i følgende regioner uden for USA:

Du kan se instruktioner til at oprette forbindelse til hver server og finde svar på andre ofte stillede spørgsmål om Studio-regioner i denne artikel.

Flere oplysninger

Sådan gør du

Revu 21

Studio

Kom godt i gang

Få svar på mange af de ofte stillede spørgsmål om at arbejde i Studio til Revu 21, før du går i gang.