De opmålinger, du opretter, bruger et forkert målestoksforhold eller en forkert opmålingsenhed | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

De opmålinger, du opretter, bruger et forkert målestoksforhold eller en forkert opmålingsenhed.

Årsag

Dette sker, fordi dokumentet indeholder mindst en visningsport, der definerer målestoksforholdet og opmålingsenhederne.

Løsning

Brug følgende trin til at fjerne den uønskede visningsport:

1. Åbn panelet Opmålinger (Alt+U), og udvid rullemenuen Visningsporte.
  2. Vælg den visningsport, du vil slette, på listen Visningsporte.
  3. Vælg ikonet Ryd alle visningsporte.
  4. Udfør en af følgende handlinger:
    • Vælg Ryd alt fra siden for at slette de fremhævede visningsporte fra den aktuelle side.
    • Vælg Ryd alt fra dokumentet for at fjerne visningsporte fra hele dokumentet.

Fejlfinding

Opmåling

Denne artikel forklarer, hvorfor dine tegninger bliver blå, mens du foretager opmålinger, og hvorfor målestoksforholdet ikke kan indstilles korrekt, og hvordan du løser disse problemer.