Sådan redigerer du hurtigt markeringer med værktøjslinjen Egenskaber | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Værktøjslinjen Egenskaber

Værktøjslinjen Egenskaber gør det nemt for dig at redigere og tilpasse dine markeringer. Værktøjslinjen er dynamisk og viser et brugerdefineret sæt egenskaber baseret på den valgte markeringstype. Når du bruger værktøjslinjen Egenskaber, bliver dine arbejdsgange enklere, da du har dine mest almindelige markeringsegenskaber indenfor synsvidde.

den dynamiske værktøjslinje egenskaber i revu 20

Generelle funktioner

• Når du vælger en bestemt markering, viser værktøjslinjen Egenskaber et udvalg af de mest nyttige egenskaber til denne markering.
  • Når en aktiv PDF ikke har nogen valgte markeringer, viser værktøjslinjen Egenskaber basale oplysninger om dokumentet, herunder dets navn og antallet af sider. Du kan også føje nye sider til dit dokument eller tildele egenskaber såsom titel, forfatter og emne fra ikonet Vis dokumentegenskaber .

• Når der ikke er nogen aktive faner, forbliver værktøjslinjen Egenskaber tom.

Få mest muligt ud af værktøjslinjen Egenskaber

Følgende eksempler er blot et par metoder til at udnytte værktøjslinjen Egenskaber fuldt ud.

Flere markeringer

Når du vælger flere markeringer, udvides værktøjslinjen Egenskaber til at omfatte egenskaber for hver valgt markeringstype. Når du ændrer en egenskab, som de valgte markeringstyper har til fælles, ændres denne egenskab for alle markeringstyper. Dette er nyttigt, når du har flere markeringer, der tilhører den samme kategori eller ejer, og du ønsker at foretage ændringer på tværs af disse markeringer.

Følgende eksempel viser dig, hvordan du redigerer markeringerne Sky (C) og Billedforklaring (Q) samtidigt ved hjælp af værktøjslinjen Egenskaber. Fyldfarve, Opacitet og Emne for disse markeringer bliver ændret for at tydeliggøre, at de repræsenterer elektriske problemer.

1. Hold Skift nede, og vælg de ønskede markeringer. Du kan også vælge flere markeringer fra Annotationslisten ved at holde Skift nede og vælge de rækker, du ønsker. Når markeringerne er valgt, udvides værktøjslinjen Egenskaber til at omfatte egenskaber for disse markeringer
  2. Vælg Udfyldning i værktøjslinjen Egenskaber, og vælg den ønskede farve.
  3. Vælg pilene på Fyldopacitet for at øge eller reducere opaciteten for dine markeringer. En opacitet på 30-40 % giver en god balance mellem synlighed og læsbarhed.
  4. Vælg Markeringer yderst til venstre på værktøjslinjen Egenskaber for at åbne rullemenuen.
  5. Skriv Elektrisk under Emne.

Opmålingstotaler

Du finder opmålingstotalerne på værktøjslinjen Egenskaber. Totalerne vises automatisk, når du vælger en markering af typen Areal. Du kan nemt justere egenskaber såsom opmålingsenheder og opmålingsværdier direkte fra værktøjslinjen Egenskaber. Du kan endda adskille opmålingstotalerne fra værktøjslinjen Egenskaber for at oprette et nyt panel for øget synlighed.

Lad os sige, at du har tilføjet opmålinger til din tegning ved hjælp af Dynamisk udfyldning, og du vil have oplyst det samlede areal på fire kontorlokaler til et gulvlægningsjob. I dette eksempel ønsker du også at ændre opmålingsenhederne.

1. Hold Skift nede, og vælg de ønskede markeringer. Alternativt kan du vælge flere markeringer fra Annotationslisten ved at holde Skift nede og vælge dine ønskede rækker. Når markeringerne er valgt, udvides værktøjslinjen Egenskaber til også at omfatte egenskaberne for disse markeringer.
  2. Totalerne for dine valgte markeringer bliver vist automatisk. Vælg Totaler for at udvide egenskaben og se alle opmålingsværdierne. Ved valg af Frigør oprettes et panel, som du kan trække til din ønskede placering på skærmen.
  3. Vælg Enheder på værktøjslinjen Egenskaber, og vælg derefter Areal at få vist opmålingerne for enheden.

4. Vælg dine ønskede opmålingsenheder. Under Opmålingstotaler vises arealet nu i de opmålingsenheder, du har valgt.
    Når du ændrer opmålingsenheder ved hjælp af værktøjslinjen Egenskaber, er det kun enhederne for de valgte markeringer, der bliver ændret. Alle andre markeringer for areal ændres ikke. Du kan ændre enhederne tilbage når som helst ved at vælge dine markeringer igen og derefter dine ønskede opmålingsenheder.

Med den dynamiske værktøjslinje Egenskaber behøver du ikke længere søge efter egenskaberne på dine markeringer. Alt, hvad du har brug for til at redigere dine markeringer, er synligt her. Få mere at vide om Markeringer og deres egenskaber for fortsat at få mest muligt ud af værktøjslinjen Egenskaber.

Sådan gør du

Brugergrænseflade og navigation

Med den dynamiske værktøjslinje Egenskaber behøver du ikke længere søge efter egenskaberne på dine markeringer. Du har alt, du behøver, indenfor synsvidde, så du kan gå i gang med at redigere dine markeringer. Få mere at vide om Markeringer og deres egenskaber for fortsat at få mest muligt ud af værktøjslinjen Egenskaber.