Sådan overdrager du ejerskab af en Studio-session | Revu 21

• Core
  • Complete

I Revu kan du redigere Studio-tilladelser for individuelle brugere og grupper samt overdrage ejerskab af en session. Når du har overdraget ejerskabet af en session, vil du ikke længere være dens ejer eller have kontrol over indstillingerne.

Disse trin giver den nye ejer fuld adgang til tilladelser og præferencer for en session. Hvis du har brug for at overdrage markeringer for en bruger, der har forladt en session, skal du se Sådan overdrages ejerskab af markeringer.

Overdrageelse af ejerskab af en session

Sådan overdrager du ejerskab af en session:

1. Gå til Studio-portalsiden:
    Du åbner Studio-portalen via en browser.
  2. Log på med dit Bluebeam-ID (BBID).
  3. Gå til fanen My sessions til venstre.
  4. Vælg den session, som du vil overdrage, fra listen.
  5. Vælg Overdrag ejerskab, og indtast e-mailadressen på den nye sessionsejer.

Den e-mailadresse, som du indtaster, skal matche den fra den nye ejers Studio-konto. Hvis den nye ejer ikke har en Studio-konto, skal vedkommende oprette en. Du kan få mere info i Oprettelse af en Studio-konto i Bluebeam Revu.
  6. Vælg Anvend. Derefter modtager du en bekræftelsesmeddelelse.

Flere oplysninger

Få mere at vide om, hvordan du tildeler fuld kontrol over projekter eller om Studio-projekttilladelser [EN].

Studio

Sikkerhed