Sådan vises flere opmålingsværdier for en markering | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu? [EN]

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Revu kan vise flere opmålingsværdier inden for én opmålingsmarkering, hvilket eliminerer overflødigt arbejde, når der udregnes materialeforbrug. I stedet for at foretage separate areal- og omkredsmålinger kan du foretage en opmåling af areal, der også viser en omkredsmåling.

1. Ligesom med andre opmålinger skal du sørge for at kalibrere dokumentet først.
  2. Gå til Værktøjer > Mål > Areal (Skift+Alt+A).
  3. Foretag dine opmålinger.
    Hvis der ikke er angivet et målestoksforhold på dokumentet, vises et vindue, hvor du kan indstille målestoksforholdet.
  4. Vælg din opmåling, og vælg derefter Vis billedtekst på rullelisten på værktøjslinjen Egenskaber. Vælg de opmålingsværdier, du vil have vist.
    Billedteksten for opmålingen vises over markeringen. Billedteksten kan flyttes ved at holde Skift-tasten nede og trække billedteksten til en mere synlig placering.

Sådan gør du

Opmåling

Brugergrænseflade og navigation

Revu kan vise flere opmålingsværdier inden for én opmålingsmarkering, hvilket eliminerer overflødigt arbejde, når der udregnes materialeforbrug.