Log på Revu 21 med dit Bluebeam ID

Denne artikel gælder for:

• Intet abonnement
  • Basics
  • Core
  • Complete
Bluebeams pakker giver dig adgang til Revu 21, Studio og Bluebeam Cloud på op til fem enheder ved hjælp af én konto.

Log på Revu 21

1. Når du åbner Revu 21, vises der automatisk et vindue til at logge ind. Hvis du har lukket det, skal du vælge Log på i øverste højre hjørne af menulinjen.
  2. Log på med de BBID-oplysninger, der er knyttet til din abonnementskonto.
  3. Når du er logget ind, vises din BBID-e-mailadresse i øverste højre hjørne. Vælg den for at se dine kontooplysninger eller logge ud af Revu.
    Log ind Pakke: Ubetalt

Hvis du ser Pakke: Ubetalt under dine kontooplysninger, betyder det, at det indtastede BBID ikke er tilknyttet en aktiv abonnementspakke. Du kan dog stadig åbne, få vist og udskrive PDF-filer med skrivebeskyttet adgang.

Uden et aktivt abonnement har du begrænset adgang til funktionerne i Revu 21. Du kan dog stadig samarbejde i Studio med denne begrænsede funktionalitet. Gå til Sådan arbejder du i Revu 21 uden abonnement for at få mere at vide.

Studio-login

Hvis du vil bruge Studio, skal du stadig logge på med dit BBID i panelet Studio. Hvis dine Studio-projekter og -sessioner er knyttet til et andet BBID, skal du se Log ind på Studio med et separat Bluebeam-ID (BBID).

Sådan gør du

Revu 21

Studio

Læs mere om at logge på Revu 21 med de BBID-oplysninger, der er knyttet til din abonnementskonto.