Log på Revu 21 med dit Bluebeam ID

Denne artikel gælder for:

• Intet abonnement
  • Basics
  • Core
  • Complete

I Revu 21 behøver du ikke længere et serienummer og en produktnøgle for at blive registreret. For at begynde at bruge Revu skal du bekræfte din licens ved at logge på med dit Bluebeam-ID (BBID).

Se Installationsvejledning til Revu 21, hvis du ikke har downloadet og installeret Revu 21.

Log på Revu 21

1. Når du åbner Revu 21, vises der automatisk en dialogboks til at logge ind. Hvis du har lukket den, skal du vælge Log på i øverste højre hjørne af menulinjen.
  2. Vælg serverregion i den viste rullemenu.
    Hvis du ikke kender din serverregion, kan du finde den i din velkomstmail.
  3. Log på med den BBID-e-mailadresse, der er knyttet til dit abonnement.
  4. Når du er logget ind, vises din BBID-e-mailadresse i øverste højre hjørne. Vælg den for at se dine kontooplysninger eller logge ud af Revu.

Hvis du ser Pakke: Ubetalt / Ikke tildelt under dine kontooplysninger, betyder det, at det indtastede BBID ikke er tilknyttet et aktivt Bluebeam-abonnement. Du kan dog stadig åbne, få vist og udskrive PDF-filer med skrivebeskyttet adgang. Hvis du mener, at din abonnementsadgang er forkert, skal du kontakte din organisationsadministrator eller åbne en sag hos Bluebeam Support.

Uden et aktivt abonnement har du begrænset adgang til funktionerne i Revu 21. Du kan dog stadig samarbejde i Studio med denne begrænsede funktionalitet. Gå til Sådan arbejder du i Revu 21 uden abonnement for at få mere at vide.

Studio-login

Hvis du vil bruge Studio, skal du sørge for at vælge Brug mine Revu-loginoplysninger i Studio-panelet , før du logger på. Hvis dine Studio-projekter og -sessioner er knyttet til et andet BBID, skal du se Log ind på Studio med et separat Bluebeam-ID (BBID).

Sådan gør du

Revu 21

Studio

Læs mere om at logge på Revu 21 med de BBID-oplysninger, der er knyttet til din abonnementskonto.