Log ind på Studio med et separat Bluebeam ID (BBID)

• Revu 21

I Revu 21 ønsker du muligvis at bruge et andet Bluebeam ID (BBID) til at logge ind på Studio end det, du bruger til at aktivere programmet. Hvis dit abonnement f.eks. er knyttet til et andet BBID end det, der har dine Studio-projekter, kan du aktivere Revu med det ene BBID og logge ind på Studio med det andet. Derudover kan du, hvis du har konti i forskellige Studio-regioner, logge ind på hver af dem separat.

Sådan logger du på Studio med en separat konto

1. Når du har aktiveret Revu 21 med dit BBID, skal du åbne panelet Studio .
  2. I rullemenuen Vælg server skal du vælge den server, du vil logge ind på.
  3. Sørg for, at afkrydsningsfeltet "Brug mine Revu-loginoplysninger" ikke er markeret, og vælg Log på.
  4. Indtast e-mailadressen og adgangskoden fra dit BBID, og vælg Log på.

Hvis du ønsker at logge på med en anden konto, skal du vælge rullemenuen Studio og vælge Log ud, hvorefter ovenstående trin gentages.