Markeringer i Studio-sessioner er låst og kan ikke redigeres | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Core
  • Complete

Problem

Du kan ikke redigere dine egne markeringer og/eller dem, der er placeret af en anden deltager i en Studio-session.

Årsag

Markeringer, der er placeret på en PDF-fil, før den overføres til Studio, kan ikke redigeres i en session, selv om du oprindeligt har placeret dem. Desuden kan markeringer, der er placeret af en anden deltager i en aktiv session, kun redigeres af den samme deltager.

Løsning

Selv om markeringer i disse tilfælde er låst for at bevare dokumentets integritet, kan du med de følgende trin foretage ændringer og dele dem med resten af deltagerne i sessionen:

1. Log ind på Studio, og deltag i sessionen.
  2. Åbn sessions-PDF-filen med de markeringer, du vil redigere.
  3. Hvis du har de nødvendige tilladelser, skal du vælge Filer > Gem som.
  4. Gem PDF-filen på dit lokale/delte drev.
  5. Åbn PDF-filen igen i Revu, og redigér markeringer efter behov.
  6. Genoptag sessionen, og vælgTilføj fil.
    I Revu 21 kan du kun tilføje filer til en session, hvis du har et Core- eller Complete-abonnement. Hvis du er Basics-abonnent, skal du anmode om fuld kontrol-tilladelse fra sessionsværten.
  7. Vælg PDF-filen med dine opdaterede markeringer i Stifinder, og overfør den til den aktive session som en ny version.

Fejlfinding

Revu 21

Studio

Markeringer, der er placeret før en Studio-session eller af en anden deltager, er låst og kan ikke redigeres. Lær, hvordan du overfører en ny version af en PDF-fil med redigerede markeringer.