Værktøjer og menupunkter er deaktiveret | Revu 21

• Basics
  • Core
  • Complete

Problem

I Revu er markeringsværktøjer og/eller andre menupunkter (f.eks. signaturer) grå, og de forbliver utilgængelige.

Årsager

Der kan være forskellige årsager til, at du ikke kan vælge visse værktøjer og funktioner, f.eks.:

Løsninger

Før fejlfinding skal du gå til Dokument > Sikkerhed (Ctrl+L) for at se og/eller ændre tilladelser (hvis relevant).

Løsning 1: Brugeren har skrivebeskyttet adgang
Hvis du har skrivebeskyttet adgang eller et Basics-abonnement, har du ikke adgang til alle funktioner i Revu 21. Kontakt din organisationsadministrator for at redigere dine kontorettigheder for at få større adgang til funktioner.

Hvis du er samarbejdspartner uden abonnement (skrivebeskyttede/ikke-betalte konti), kan du se denne artikel.

Løsning 2: Dokumentet er beskyttet af en adgangskode
Hvis der er aktiveret en adgangskode i dokumentegenskaberne, skal du indtaste den, når du åbner filen.

Hvis du ikke kender adgangskoden, skal du henvende dig til filadministratoren. Vedkommende kan give dig enten adgangskoden eller en ubegrænset kopi af dokumentet, så du kan arbejde på det.

Løsning 3: Dokumentet skal tjekkes ud
Når filen overføres til et Studio-projekt eller et andet DMS, skal den tjekkes ud, før du kan foretage ændringer. I Studio-projekter skal du blot klikke på hængelåsen i filnavnsfanen og vælge Tjek ud. Dette giver dig fuld adgang til markeringsværktøjerne, mens du forhindrer andre brugere i at overskrive dine redigeringer.

Løsning 4: Dokumentet indeholder digitale signaturer eller certificeringer
Når en PDF-fil er signeret eller certificeret, låses indholdet for at forhindre yderligere redigeringer/ændringer. Hvis du vil kontrollere digitale signaturer eller certificeringer, skal du gå til Vindue > Paneler > Signaturer (Alt+4). Hvis din PDF-fil er signeret/certificeret, skal du bruge en tidligere version af filen for at få adgang til markeringsværktøjer og yderligere funktioner.

Når en administrator certificerer et dokument, kan han/hun tillade markeringer, men denne indstilling kan ikke ændres, efter at dokumentet er blevet certificeret.

Løsning 5: Revu blev implementeret med funktioner deaktiveret
Hvis Revu blev konfigureret til en flerbrugerindstilling, da den blev installeret, så kan den være blevet implementeret med visse funktioner deaktiveret. Du bør kontakte din IT-administrator eller -afdeling, hvis der fortsat er problemer med funktionaliteten.

Fejlfinding

Revu 21

Markering

Redigering af dokumenter

Implementering

Værktøjer og menupunkter er grå og forbliver utilgængelige, hvilket giver begrænset funktionalitet.