Værktøjer og menupunkter er nedtonet under en Studio-session | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Intet abonnement
  • Basics
  • Core
  • Complete

Problem

Nogle værktøjer eller menupunkter nedtones, mens du arbejder i Studio-sessioner.

Årsager

Du forsøger at bruge et værktøj, der redigerer dokumentindhold

Når du arbejder i en session, kan du placere markeringer og oprette annotationer i et dokument. Alle handlinger, der kan redigere dokumentets indhold, er dog deaktiverede i sessioner og vises som nedtonede.

Følgende handlinger er deaktiverede i sessioner:

• Tilføj bogmærke
  • Roter side
  • Slet side
  • Erstat sider
  • Tilpassede statusser
  • Brugerdefinerede kolonner
  • Alle andre handlinger, der redigerer dokumentindhold

Sessionsværten har begrænset dine tilladelser

Sessionsværten kan begrænse en deltagers mulighed for at gemme, udskrive eller tilføje markeringer til dokumenter i sessionen. Hvis disse menupunkter er nedtonet under en session, har værten sandsynligvis ikke givet dig tilladelse til at udføre disse handlinger.

Du har ikke et Bluebeam-abonnement

Ikke-abonnenter har begrænset adgang til markeringer og typografi. Du kan få mere at vide om at arbejde i Revu og Studio uden abonnement her.

Basics-abonnenter kan kun tilføje måling af længde og areal. Alle andre måleværktøjer vil være nedtonet.

Løsninger

Du forsøger at bruge et værktøj, der redigerer dokumentindhold

Du skal flytte dokumentet ud af sessionen og foretage dine redigeringer offline. Når du er færdig, kan du overføre dokumentet til sessionen igen. Se Kan ikke oprette brugerdefinerede kolonner eller statusser i en session for at få mere at vide.

Basics-abonnenter har ikke adgang til at oprette tilpassede statusser.

Hvis sessionsværten har begrænset dine tilladelser

Bed sessionsværten om at ændre dine tilladelser.

Hvis du ikke har et Bluebeam-abonnement

Bed din kontos organisationsadministrator om at kontrollere, om du har fået tildelt en abonnementsplan. Hvis du er organisationsadministrator, skal du tildele dig selv en brugerlicens til Basics, Core eller Complete. Se Vejledning til administration af Bluebeam-abonnement for at få vejledning til, hvordan du tildeler slutbrugeradgang.

Fejlfinding

Revu 21

Studio

Markering

Få at vide, hvorfor nogle værktøjer eller menupunkter er grå, når du arbejder i en session med Revu 21.