Windows S-tilstand, Windows RT, Windows 8 og Microsoft Surface | Revu 21

Bruger du en ældre version af Revu?

Denne artikel gælder for:

• Basics
  • Core
  • Complete

Virker Bluebeam på Microsoft Surface Pro?

Ja, så længe din enhed har en Intel-processor og ikke kører Windows i S-tilstand. Enheder som Surface RT og Surface Pro X er ikke kompatible med Revu på grund af de mobile ARM-processorer i disse enheder.

Kan Revu 21 køre på Windows 10 eller 11 i S-tilstand?

Nej. Windows 10 og 11 i S-tilstand tillader kun installation af apps fra Microsoft Store. Revu er ikke tilgængelig i Microsoft Store.

Kan Revu 21 køre på Windows 8?

Nej. Revu 21 er kun kompatibel med Windows 10 og Windows 11. Windows 8 nåede slutdato for support den 12. januar 2016.

Kan Revu 21 køre på Windows RT?

Nej. Windows RT er et forældet styresystem til mobile enheder, der bruger ARM-processorer i stedet for Intel-processorer, og det er ikke en fuld version af Windows.

På siden Kompatibilitet og systemkrav findes flere oplysninger om kompatibiliteten af Revu 21 med software og hardware.

Opsætning

Kompatibilitet

System og miljø

Få mere at vide om de særlige kompatibilitetsforhold for Revu til Windows 8, Windows S-tilstand, Windows RT og Microsoft Surface.