360°-billeder – Kamera- og softwarekompatibilitet

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Kompatibilitet

Kameraer og billeder

Revu understøtter 360°-billeder fra ethvert kamera, der opfylder følgende krav:

• Kameraet følger JPG-standarderne.
  • 360° billedet er i JPG-format.
  • 360°-billedet er sfærisk og har et billedformat på 2:1
  • Billedet skal have XMP. Hvis du er usikker på, hvordan du tilføjer XMP til dine billeder, skal du kontakte din kamerafabrikant.
Hvis du bruger Revu 21, skal du have et Core- eller Complete-abonnement for at kunne integrere 360°- billeder. Du kan få flere oplysninger om de funktioner, der er tilgængelige for hvert Bluebeam-abonnement, ved at klikke her.

Software

Revu understøtter også 360°-billeder, der er oprettet med software til sammensætning af billeder, som PTGui.

Displaydrivere

Der kræves en displaydriver, der understøtter OpenGL 3.0 eller nyere, for at vise 360° billeder.

Sådan integrerer du 360°-billeder i dine dokumenter

Følg denne vejledning for at lære, hvordan du integrerer og interagerer med billeder i Revu.

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Oversigt

En liste over 360°-kameraer og 360°-billedprogrammer, som Revu understøtter i øjeblikket.

Relevante produkter

Bluebeam Revu 2017

Med Revu 2017-opdateringen understøtter Revus optagelsesværktøj nu 360°-billeder, der er taget med følgende kameraer eller oprettet med følgende software.

Husk, at 360°-billeder skal være JPG-filer med et 2:1-format.

Der kræves en displaydriver, der understøtter OpenGL 3.0 eller nyere, for at vise 360°-billeder. Billeder vises muligvis ikke, når der køres Jubilæumsopdatering til Windows 10 med monitorer forbundet via DisplayLink.
Kameraer
LG 360 Cam
Nikon KeyMission 360
Ricoh Theta S
Samsung Gear 360
Software
PTGui

Se denne vejledning til 360°-billeder for at lære, hvordan du bruger denne funktion.

Opsætning

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Kompatibilitet

Er du interesseret i at uploade 360-graders billeder til Revu? Få mere at vide om, hvilke typer billeder og kameraer der fungerer.