Sådan tilføjer du sider til en PDF-fil

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Relevante produkter

Microsoft Word og Excel

Med Bluebeam-printeren eller Bluebeam-plugin’et kan du hurtigt tilføje sider til begyndelsen eller slutningen af en eksisterende PDF i stedet for at oprette en ny PDF og derefter bruge Indsæt sider Indsæt sider-ikon eller Kombinér PDF’er Kombinér PDF’er-ikon. Dette er nyttigt, når du opretter PDF-filer fra forskellige indbyggede applikationer uden at skulle køre en batchproces.

Hvis du bruger Revu 21, skal du have et Core- eller Complete-abonnement for at kunne bruge Bluebeam-printeren eller Bluebeam-plugin’et.

Typer af tilføjelsestilstande:

Der er tre typer af tilføjelsestilstande, som du kan få adgang til i dialogboksen Gem som fra vores understøttede plugins eller ved at udskrive til Bluebeam PDF-printeren. Tilstandene er som følger:

• Overskriv: erstatter den eksisterende PDF.
  • Forarbejde: tilføjer det nye indhold til begyndelsen af den eksisterende PDF-fil.
  • Tilføj: tilføjer det nye indhold til slutningen af den eksisterende PDF-fil.

Sådan tilføjer du til en PDF

Du kan ikke tilføje til en PDF-fil, der i øjeblikket er åben i Revu eller et andet program. Hvis en meddelelse viser, at PDF-filen er åben i øjeblikket, skal du lukke PDF-filen og klikke på Prøv igen.
  1. Åbn et dokument i Word.
  2. I båndet, under gruppen Bluebeam, skal du klikke på Opret PDF-fil Bluebeam Opret PDF-fil-ikon, blå og gemme PDF-filen.
  3. Åbn derefter et regneark i Excel, og klik på knappen Opret PDF-fil Bluebeam Opret PDF-fil-ikon, blå.
  4. I dialogboksen Gem som skal du vælge navnet på den PDF-fil, du lige har oprettet i Word.
  5. I rullelisten for Tilføjelsestilstand skal du vælge Tilføj.
  6. Klik på Gem. De nye sider vil blive tilføjet i slutningen af den eksisterende PDF-fil.

Sådan gør du

Revu 2019

PDF-håndtering

Revu 20

>Med Bluebeam-printeren eller Bluebeam-plugin’et kan du hurtigt tilføje sider til begyndelsen eller slutningen af en eksisterende PDF-fil.