AutoCAD-sideopsætningen indstilles som standard til et ark i brevformat, når der oprettes en PDF-fil

Gælder for:

• Revu 21 og ældre
I Revu 21 er Bluebeam-plugins til CAD-software kun inkluderet i Core- og Complete-abonnementer. For Revu 20 og ældre versioner er Bluebeam-plugins kun inkluderet i licenser til CAD- og eXtreme-udgaven.

Problem

Når du opretter en PDF-fil med Bluebeam-plugin til AutoCAD, ændres sidestørrelserne til Letter.

Årsag

Dette sker normalt, når den valgte printer ikke har en sidestørrelse, der passer til de oplysninger for sideopsætning, der er gemt i DWG-filen. I AutoCAD er processen med brug af et Bluebeam-plugin nøjagtig den samme som en bruger, der ændrer oplysningerne for sideopsætning.

Løsning

Du kan rette sideopsætningen ved at vende siden tilbage til de oprindelige dimensioner, efter at du har oprettet PDF-filen i AutoCAD. Det gør du ved at gå til Rediger > Fortryd sideopsætning.

Fejlfinding

Revu 2019

Integrationer og plugins

Revu 20

Revu 21

Revu 2017 og ældre

Følg disse instruktioner, hvis dine PDF-filer fra AutoCAD som standard har sidestørrelsen Letter.