Revu opretter en tom PDF-fil fra AutoCAD

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

Der oprettes en tom side fra Bluebeam-pluginet til AutoCAD eller PDF-printeren.

Løsning

Den aktive sidestørrelse er mindre end det ønskede udskriftsområde. Konfigurer udskriftsindstillingerne i AutoCAD eller Bluebeam-plugin’et til at omfatte det ønskede tegningsområde.

Lav ændringer i sideopsætningen i AutoCAD:

1. Gå til fanen Output i AutoCAD, og vælg Plot (Ctrl+P).
  2. Vælg en papirstørrelse, der passer til tegneområdet, i rullelisten Paper Size.
  3. Vælg OK.

Brug Bluebeam-pluginet til at tilsidesætte AutoCAD-sideopsætningen:

Revu 21 kræver et Core- eller Complete-abonnement for at kunne bruge Bluebeam-plugins. For Revu 20 og derunder skal du have en licens i CAD- eller eXtreme-udgaven.
  1. Vælg Change Settings under fanen Output.
  2. Vælg fanen Page Setup.
  3. Vælg Custom i rullemenuen Page Setup.
  4. Vælg en papirstørrelse, der passer til tegneområdet, i rullelisten Paper Size.
  5. Vælg OK.

Fejlfinding

Revu 2019

Integrationer og plugins

Revu 20

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Problem

Der oprettes en tom side, når der oprettes en PDF-fil fra AutoCAD ved hjælp af pluginet eller Bluebeam PDF-printeren.

Løsning

Konfigurationen af, hvordan siden udskrives af AutoCAD, defineres i sideopsætningen, som enten defineres i AutoCAD’s sideopsætning eller under fanen Sideopsætning i Bluebeam-pluginet.

1. Lav ændringer i sideopsætningen i AutoCAD:
    • Klik på Print > Page Setup i AutoCAD-menuen.
    • Klik på Modify.
    • Definer sideopsætningen.
    • Klik på OK og derefter på Close.

– eller –

2. Brug Bluebeam-pluginet til at tilsidesætte AutoCAD-sideopsætningen:
    • Klik på knappen Change Conversion Settings ChangeSettings32 i Bluebeam-sektionen af båndet Output.
    • Klik på fanen Page Setup.
    • Vælg Custom i listen Page Setup.
    • Definer sideopsætningen, og klik på OK for at gemme indstillingen, eller klik på Create File.

Klik her, hvis du vil have flere oplysninger om at oprette en sideopsætning i plugin’et, som hurtigt kan genbruges ved oprettelse af PDF-filer.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Integrationer og plugins

Hvis Bluebeam-plugin’et udskriver tomme sider, kan du rette det ved at følge disse trin.