Bluebeam PDF-printer bliver ikke installeret

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Problem

• PDF-filerne kan ikke oprettes.
  • Bluebeam PDF-printer findes ikke i Administrator efter installationen.
  • Hvis du forsøger at installere printeren igen, får du besked om, at printerinstallationen er mislykket.

Løsning

Der er to mulige løsninger:

Genstart portovervågningen

Genstart portovervågningen, og geninstaller printeren.
  1. Vælg Start, og indtast Bluebeam Administrator.
  2. Højreklik på Bluebeam Administrator, og vælg Kør som administrator.
  3. Klik på fanen Printer.
  4. Hvis feltet Navn under printeren er tomt, skal du klikke på knappen Geninstaller printer .
  5. Klik på knappen Genstart.
Prøv at bruge Bluebeam PDF-printeren igen, når du har gjort dette.

Brug en Windows Administrator-konto til at geninstallere printeren.

Din Windows-konto har muligvis ikke tilladelse til at installere en printer.
  1. Log ud af Windows, og log ind med den lokale administratorkonto.
  2. Start Bluebeam Administrator.
  3. Klik på fanen Printer.
  4. Klik på knappen Geninstaller printer .
Nu kan du prøve at bruge Bluebeam PDF-printeren igen.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Fejlfinding

Når du arbejder i Revu, går programmet ned, fryser, eller dokumentfanen er tom.