Skift standardplaceringen for Åbn/Gem fra SharePoint tilbage til lokal disk

Denne artikel gælder for:
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018
Når du har konfigureret et SharePoint-dokumentstyringssystem (DMS), bliver dette din standardplacering til at gemme og åbne dokumenter i Revu. Hvis du vil ændre standardplaceringen for Åbn/Gem tilbage til den lokale disk, skal du følge nedenstående trin:
Når du har gennemført disse trin, kan du kun åbne og gemme filer i SharePoint ved at bruge værktøjslinjen til dokumentstyring.
  1. Åbn Revu, og gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K).
  2. Under Grænseflade skal du vælge fanen File Access.
  3. Sørg for, at feltet Åbn og gem kun filer i DMS fra værktøjslinjen er valgt
       4. Klik på OK.

Revu 2019

Revu 20

Revu 2018

Sådan gør du

Indstillinger

På grund af de forebyggende foranstaltninger, der træffes overalt i verden for at bekæmpe coronavirus (COVID-19) ved vi, at mange vælger at arbejde hjemmefra. For at hjælpe i disse vanskelige tider har vi udarbejdet en guide med de mest nyttige tip til at arbejde eksternt i Revu