Sådan ændres dit Studio-visningsnavn

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Dit visningsnavn i Studio er det navn, der vises ved siden af dine aktiviteter i projekter og sessioner. Projekter og sessioner er som standard indstillet til det samme visningsnavn, men de kan ændres uafhængigt af hinanden. Ændringer i dit Studio-visningsnavn afspejles i deltagerlisten, annotationslisten og sessionschat (som vist nedenfor).Hvis du i stedet ønsker at ændre dit BBID (brugernavn i Studio), skal du gå til Opdater kontooplysningerne for dit Bluebeam ID (BBID).

Studio-projekter

Sådan ændres dit visningsnavn i Studio-projekter:

1. Åbn Revu. Gå til Revu > Indstillinger.
  2. Vælg Generelt i sidepanelet og derefter Indstillinger.
  3. Under Bruger skal du indtaste det ønskede visningsnavn.
  4. Klik på OK.

Studio-sessioner

Sådan ændres dit visningsnavn i Studio-sessioner:

1. Gem dit arbejde, og log ud af alle forekomster af Studio og/eller Drawings, herunder forekomster på andre enheder. Dette forhindrer, at der opstår kommunikationsfejl.
  2. Gå til kontosiden for din Studio-server:
  3. Indtast e-mailadressen fra dit BBID, og vælg Næste.
  4. Indtast din nuværende BBID-adgangskode, og vælg Log på.
  5. Under visningsnavn skal du vælge Skift. Under visningsnavn  skal du indtaste det ønskede visningsnavn.
  6. Vælg Gem.

Dine nye visningsnavne bliver nu afspejlet i nye projekter og sessioner fremover. Ændringer i dit Studio-visningsnavn bliver dog ikke afspejlet i igangværende eller tidligere projekter og sessioner.

Sådan gør du

Revu 2019

Revu 2018

Revu 2017 og ældre

Indstillinger

Studio

Dit visningsnavn i Studio er det navn, der vises ved siden af dine aktiviteter i projekter og sessioner. Projekter og sessioner er som standard indstillet til det samme visningsnavn, men de kan ændres uafhængigt af hinanden. Ændringer i dit Studio-visningsnavn afspejles i deltagerlisten, annotationslisten og sessionschat (som vist nedenfor)

Revu 2019

Revu 2017 og ældre

Revu 20

Revu 2018

Sådan gør du

Studio

Indstillinger

Bluebeam Gateway er en webportal, der lader dig se og administrere Enterprise og Open Licenses til Bluebeam-produkter. Klik for at lære mere.