Sådan oprettes en indholdsfortegnelse i Revu

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Revu kan oprette en indholdsfortegnelse med links til sider i en PDF-fil. Hvis PDF-filen allerede indeholder bogmærker, er processen lige så enkel som at eksportere bogmærkerne til en ny PDF-fil og derefter indsætte denne fil i begyndelsen af det oprindelige dokument.

Opret en indholdsfortegnelse

1. Åbn en PDF-fil i Revu.
  2. Brug funktionen Eksporter bogmærker til at oprette en ny PDF-fil, der indeholder en hyperlinket liste over de eksisterende bogmærker:
    1. Gå til Vindue > Paneler > Bogmærker (Alt+B).
    2. Øverst i værktøjslinjen i Bogmærkepanelet vælger du Bogmærker > Eksporter bogmærker .
      Dialogboksen Eksporter bogmærker vises.
    3. Sørg for, at Åbn fil efter oprettelse er markeret, og tryk derefter på Gem.
      Der åbnes en ny PDF-fil med en hyperlinket liste over bogmærker fra den oprindelige fil.
  3. Brug funktionen Indsæt sider til at indsætte den nye PDF-fil i begyndelsen af dokumentet:
    1. Gå til den originale PDF-fane, og gå derefter til Dokument > Indsæt > Sider fra dokument (Ctrl+Shift+I).
      Dialogboksen Indsæt sider vises.
    2. Klik på Tilføj, og vælg derefter den nyligt genererede PDF-fil, der er gemt som Navn_Bogmærker Original fil.
      Du kan også klikke på Tilføj åbne filer og fjerne alle dokumenter fra listen undtagen den hyperlinkede PDF-fil.
  4. Klik på rullemenuen i afsnittet Ind i i dialogboksen Indsæt sider, og vælg derefter Før.
  5. Klik på radioknappen Første side.
  6. Klik på OK.

Hvis der ikke findes bogmærker

Du bør først bekræfte, om dokumentet indeholder søgbar tekst. Hvis det er tilfældet, kan du bruge AutoMark til at oprette bogmærker automatisk. Alternativt kan du også tilføje bogmærker manuelt.

Sådan gør du

Revu 2019

PDF-håndtering

Revu 20

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Har du før villet oprette en indholdsfortegnelse til en PDF-fil med flere sider, men var ikke sikker på, hvordan du gjorde?Hvis du bruger Revu eXtreme 12 eller nyere, kan du oprette en via en kombination af Batch Link og AutoMark 2.0 .

Processen omfatter dybest set at oprette sideetiketter baseret på eksisterende bogmærker og bruge Batch Link til at generere en CSV-fil med en liste over sideetiketter. Derefter konverteres det til en PDF-fil, som du tilføjer i begyndelsen af dokumentet som siden med indholdsfortegnelsen. Når du har gjort dette, kører du Batch Link igen for at oprette links mellem punkterne på siden med indholdsfortegnelsen og deres tilsvarende sider i resten af dokumentet.

Før vi går i gang, så lad os se på, hvad du skal overveje, før du går igennem processen:

1. Du skal bruge Revu eXtreme 12 eller nyere.
  2. Dokumenterne skal allerede indeholde Bogmærker.
    • Hvis de gør det, kan du gå videre til næste sektion.
    • Hvis de ikke gør det, skal du bekræfte, om filerne indeholder søgbar tekst, og køre Batch OCR på alle sider eller dokumenter, hvor teksten ikke er søgbar. Når du har afsluttet processen for Batch OCR, skal du bruge funktionen AutoMark 2.0 til at oprette dine bogmærker baseret på mindst ét sideområde. Hvis det f.eks. drejer sig om en arkitekttegning, kan du vælge tegningsnummeret som Område 1 og tegningstitlen som Område 2.

Oprettelse af din indholdsfortegnelse

Nu, hvor vi har fastlagt forudsætningerne, kan vi gennemgå trinene for oprettelse af indholdsfortegnelsen.

Oprettelse af sideetiketter

1. Gå til fanen Miniaturer (Alt+T), og klik på Opret sideetiketter .
  2. Klik på radioknappen Bogmærker.
  3. Når dialogboksen Opret sideetiketter åbnes, skal du klikke på OK.

Sideetiketterne, der vises på fanen Miniaturer , svarer til navnene på deres tilsvarende bogmærker, der er angivet på fanen Bogmærker (Alt+B), men hvis de ikke gør det, kan du manuelt ændre sideetiketterne til de korrekte.

4. Gem filen, og lad den stå åben.

Opret CSV-filen

1. Åbn dialogboksen Batch Link ved at gå til Filer > Batch > Opret links > Ny.
  2. Klik på Tilføj åbne filer, og klik på Næste.
  3. Vælg radioknappen Sideetiket.
  4. Klik på Generer. Nu genereres en liste med søgeord og deres destinationer.
  5. Klik på Eksporter nederst til venstre i dialogboksen Batch Link, og gem listen som en CSV-fil.
  6. Luk vinduet Batch Link ved at klikke på Annuller.(Vi opretter ikke de endelige links på dette tidspunkt).

Oprettelse af siden med indholdsfortegnelsen

1. Åbn CSV-filen i Microsoft Excel. Du får vist to kolonner med oplysninger: Den ene indeholder en liste over sideetiketter og den anden en liste over de tilhørende sidenumre.
  2. Slet listen med sidenumre (kolonne B). Vi har kun brug for oplysningerne om sideetiketten.
  3. Brug Bluebeam-pluginet i Excel til at konvertere filen til en PDF-fil, som du kan gemme på harddisken.
  4. Gå tilbage til Revu, og brug Indsæt sider (Dokument > Sider > Indsæt sider) for at indsætte den PDF-fil, du lige har oprettet, i begyndelsen af det oprindelige dokument.
  5. Gem originalfilen igen, og lad den stå åben.

Her gør du den nye side, du har føjet til begyndelsen af dit dokument, til en “aktiv” indholdsfortegnelse med links til resten af siderne.

1. Sørg for, at den nyeste version af den originale PDF-fil (som indeholder den nye side med indholdsfortegnelsen) er den eneste fil, der er åben i Revu.
  2. Åbn dialogboksen Batch Link ved at gå til Filer > Batch > Opret links > Ny.
  3. Klik på Tilføj åbne filer i dialogboksen Batch Link, og klik på Næste.
  4. Vælg radioknappen Sideetiket.
  5. Klik på Generer. Nu genereres en liste med søgeord og deres destinationer.
  6. Klik på Kør nederst til højre i dialogboksen Batch Link. Til sidst vises Batch Link-søgningsoversigt, som viser antallet af oprettede hyperlinks.

Sådan gør du

Revu 2017 og ældre

Redigering af dokumenter

Lær, hvordan du opretter en indholdsfortegnelse for at forbedre navigationen i din PDF-fil.