Tilpassede profiler bliver ikke importeret med de samme indstillinger i et andet system

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Problem

Du har tilpasset en Revu-profil (f.eks. vist/skjult værktøjslinjer og paneler, oprettet værktøjssæt, brugerdefinerede kolonner eller statusser) og eksporteret den. Men når du importerer den til et andet system, har den ikke de samme indstillinger eller det samme udseende.

Årsag

Når du redigerer en profil, bevares ændringerne ikke, medmindre du gemmer den manuelt eller lukker Revu.

Løsning

Når du har tilpasset en profil, skal du lukke og genåbne Revu eller vælge Revu > Profiler > Gem profil.

Når du eksporterer din profil, skal du sørge for at vælge Medtag tilhørende områder, så indstillinger og tilpasninger som værktøjssæt, brugerdefinerede kolonner, statusser og skraveringsmønstre medtages i den gemte profil.

Fejlfinding

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

Indstillinger

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Problem

Du har tilpasset en Revu-profil (f.eks.slået værktøjslinjer og faner til eller fra, oprette værktøjssæt, brugerdefinerede kolonner eller statusser) og eksporteret den. Men når den importeres til et andet system, importeres den ikke med de samme indstillinger eller har ikke det samme udseende, som den plejer.

Hvorfor sker dette?

Når du redigerer en profil, bevares ændringerne ikke, medmindre du gemmer den manuelt eller lukker Revu.

Løsning

Efter du har tilpasset en profil, skal du lukke og åbne Revu igen eller klikke på trekanten ud for ikonet Profiler eller klikke på Gem profil .

Når du nu eksporterer din profil, skal du sørge for at markere afkrydsningsfeltet Medtag tilhørende områder, så indstillinger og tilpasninger som værktøjssæt, brugerdefinerede kolonner, statusser og skraveringsmønstre medtages i den gemte profil.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Indstillinger

Hvis din tilpassede profil ikke fungerer godt på en anden computer, skal du følge disse trin.