Tilpasning af Revu – Introduktion

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Revu har mange funktioner, der er designet til forskellige faser af design- og evalueringsprocessen. For at tilgodese alle behov, der er forbundet med de forskellige arbejdsgange, giver Revu brugerne fuld kontrol over mange elementer i Revus grænseflade. I serien Tilpasning af Revu 2019 viser vi dig, hvordan du kan skræddersy Revu til at imødekomme dine behov i hele grænsefladen, og vi hjælper dig med at lære det nye design at kende.

Herunder finder du en oversigt over hvert afsnit i serien. Klik på knapperne herunder for at få mere at vide om hvert emne.

Generelle indstillinger

De generelle indstillinger påvirker den generelle tilgængelighed i grænsefladen:

• Skift mellem lyse og mørke temaer.
  • Skjul dokumentfaner automatisk.
  • Gør Revus ikoner større.
  • Ændr markørstørrelse.
  • Ændr den måde, som filnavne i dokumentfanen forkortes på.
  • Ændr Revus standardtilstand.

Få mere at vide

Paneler

Paneler er dybdegående funktioner i Revu med særlige grænseflader. De kan også tilpasses på mange forskellige måder:

• Flyt paneler til forskellige sider i grænsefladen.
  • Opret et flydende panel separat fra hovedvinduet i Revu.
  • Gem din organisering af paneler.

Få mere at vide

Hovedarbejdsområde og menulinje

Det er to af de mest fundamentale funktioner i Revu. Hovedarbejdsområdet, hvor dine dokumenter vises, kan tilpasses til dine arbejdsgange.

Menulinjen er der, hvor du kan få adgang til og tilpasse de fleste af Revus funktioner og indstillinger.

• Brug MultiView™ og MultiView Extended™ til at se flere dokumenter eller flere visninger af et eller flere dokumenter.
  • Brug præsentationstilstand til at dele dine dokumenter i møder.
  • Få mere at vide om, hvor det hele er organiseret i den nye menulinje.

Få mere at vide

Navigations- og statuslinjen

Navigationslinje

Navigationslinjen giver forskellige muligheder for at se og interagere med dine dokumenter.

• Brug MultiView™ til at vise flere dokumenter eller flere visninger af et enkelt dokument.
  • Skift mellem forskellige værktøjer, der bruges til at zoome, panorere og vende sider i dokumenter.
  • Skift hurtigt profiler.
  • Brug Lysdæmperen.
  • Ændr dokumentsikkerhedsindstillinger.
  • Gem og vis navigationslinjen med ét tryk på tastaturet.

Statuslinje

Statuslinjen viser oplysninger som sidestørrelse og filegenskaber samt knapper, der påvirker markørens bevægelse og annotationsplacering.

• Find ud af, hvordan du får kontekstafhængig hjælp.
  • Se sidedimensioner for dit åbne dokument.
  • Vis markørens koordinater.
  • Brug funktionen Fastgør til at placere annotationer nøjagtigt.
  • Brug synkroniseringsværktøjet sammen med MultiView til at hjælpe med multitasking.
  • Skjul eller vis statuslinjen med ét tryk på tastaturet.

Få mere at vide

Værktøjslinjer

Værktøjslinjer indeholder annotationer og mange andre funktioner, der ofte bruges i Revu. De kan tilpasses på mange måder ligesom paneler:

• Klik på og træk værktøjslinjer ind i vinduet, eller opret en flydende værktøjslinje.
  • Tilføj eller fjern værktøjslinjer fra grænsefladen.
  • Tilføj eller fjern individuelle værktøjer fra en værktøjslinje.
  • Gem organisering af værktøjslinjen i en profil.

Få mere at vide