Tilpasning af tabletindstillinger

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Når du bruger Revu på en tablet-PC, kan du ændre din profil til tablettilstand, hvilket justerer grænsefladen på en række måder, der passer til tabletbrugere. Hvis du ønsker at forbedre oplevelsen på en tablet yderligere, kan du finjustere tabletindstillingerne.

Sådan får du adgang til tabletindstillingerne:

1. Gå til Revu > Indstillinger (Ctrl+K) i menulinjen.
  2. Når dialogboksen med indstillinger åbnes, skal du vælge Vindue i listen til venstre. Du burde komme til fanen Tablet automatisk.

Nu kan du finjustere en række indstillinger, herunder:

• Hvilken pen og fremhævningsmarkør, der skal bruges i tablettilstand.
  • Hvordan Revu genkender og vælger tekst, når du bruger pen- eller fremhævningsværktøjet.
  • Trykfølsomheden for pen- og fremhævningsværktøjerne.
  • Tiden før markeringer anvendes (dette påvirker, hvordan markeringer grupperes).
  • Brug af højreklik-knappen til at aktivere lassoværktøjet med pen- eller fremhævningsværktøjet.

Flere oplysninger

Tabletindstillinger (manuel) – dybdegående info om tabletindstillingerne.