Dokument panorerer uventet, når du bevæger musen

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018
  • Revu 2017 og ældre

Problem

Musen panorerer dokumentet, når den ikke burde.

Løsning

Der er forskellige årsager til dette problem. Prøv følgende løsninger i rækkefølge for at løse problemet:

1. Den mest almindelige årsag til dette problem er en trådløs mus med lavt batteriniveau. Hvis du udskifter batterierne i musen, kan problemet muligvis løses.
    Hvis du bruger en mus med kabel, så prøv at skifte den tilsluttede USB-port.
  2. Hvis der stadig er problemer med den trådløse mus, skal du tilslutte en mus med kabel, genstarte computeren og derefter parre den trådløse mus igen.
  3. Hvis problemet fortsætter, skal du sikre dig, at drivere til musen og grafikkortet er opdaterede.

Du kan få flere oplysninger om panorering og navigation i dokumenter i Revu ved at klikke her.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Revu 2018

Revu 2019

Revu 20

Revu 21

Revu til Mac 1

Revu til Mac 2

Grænseflade og navigation

Denne artikel giver dig mulige løsninger, når din mus panorerer utilsigtet.