Fejl: "Din skrifttypes cache er beskadiget, genopbygger nu."

Gælder for:

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Gå til andre versioner:

Problem

Revu-skrifttypens cache er beskadiget og kan ikke genopbygges. Hver gang du åbner Revu, vises følgende fejl:

“Din skrifttypes cache er beskadiget, genopbygger nu.”

Løsning

Du kan løse dette problem ved at slette filen FontCache.xml og åbne Revu igen:

1. Luk Revu.
  2. Klik på Start , og skriv eller indsæt derefter %ProgramData%\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\[Your RevuVersion Number]\Revu\
    1. Eks. Hvis du har Revu 20, skal du indsætte %ProgramData%\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\20\Revu
  3. Tryk på Enter.
  4. Højreklik på filen FontCache.xml, og klik på Slet.
  5. Åbn Revu igen.

Fejlfinding

Revu 21

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Fejlmeddelelse

Revu 20

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2017 og ældre

Problem

Revu-skrifttypens cache er beskadiget og kan ikke genopbygges. Hver gang du åbner Revu, vises følgende fejl:

“Din skrifttypes cache er beskadiget, genopbygger nu.”

Løsning

Du kan løse problemet ved at følge nedenstående trin for at slette filen FontCache.xml og genåbne Revu:

I Windows 10, 8.1 og 7 SP1 til Revu 2016 og nyere

1. Luk Revu.
  2. Klik på Start , skriv eller indsæt %ProgramData%\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\2016\Revu\, og tryk på Enter.
  3. Slet filen FontCache.xml
  4. Åbn Bluebeam Revu igen.

Hvor “2016” svarer til årstallet for Revu-versionen.

I Windows 8.1 og 7 SP1 til op til Revu 2015 og ældre

1. Luk Revu.
  2. Klik på Start, og skriv eller indsæt %ProgramData%\Bluebeam Software\Bluebeam Revu\Revu\, og tryk på Enter.
  3. Slet filen FontCache.xml
  4. Åbn Bluebeam Revu igen.

ProgramData-mappen er normalt skjult som standard. Gør følgende, hvis du ikke kan se den:

I Windows 10 og 8.1: Klik på fanen Vis i Windows Stifinder, og markér afkrydsningsfeltet “Skjulte elementer”.

I Windows 7 SP1: Klik på Organiser > Mappe og Søgemuligheder. Når dialogboksen Mappeindstillinger åbnes, skal du klikke på fanen Vis og derefter aktivere indstillingen “Vis skjulte filer, mapper og drev”.

Fejlfinding

Revu 2017 og ældre

Fejlmeddelelse

Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, skal du følge disse instruktioner for at slette filen FontCache.xml.