Alvorlig fejl ved åbning af Revu

• Revu 21
  • Revu 20
  • Revu 2019

Problem

Der vises en alvorlig fejl ved opstart af Revu, og programmet åbnes ikke.

Løsning

Denne alvorlige fejl kan opstå af forskellige årsager. For at hjælpe med at fastslå årsagen skal du følge disse trin for at indsende dine logfiler til Bluebeam og oprette en supportsag:

1. Åbn Stifinder (Win+E).
  2. På adresselinjen skal du indsætte C:\Users\<dit brugernavn>\AppData\Local\Bluebeam\Revu\20\Logs og udskifte brugernavnet.
    Hvis du ikke kan finde Logs-mappen, er mappen AppData muligvis skjult. Læs denne artikel for at få instruktioner om, hvordan du viser skjulte filer.
  3. Tryk Ctrl+A for at vælge alle Revu-logfiler.
  4. Højreklik, og vælg Send til > ZIP-komprimeret mappe. Dette opretter en .zip-mappe med dine Revu-logfiler.
  5. Vedhæft manuelt filen Logs.zip til en e-mail, der adresseres til support.dk@bluebeam.com.
  6. I e-mailen skal du medtage så mange oplysninger som muligt om problemet sammen med dine kontaktoplysninger, og derefter klikke Send.Så sendes e-mailen til Bluebeam Teknisk Support, og der oprettes en supportsag.

Andre udgaver af denne artikel

Revu 2018

Problem

Der vises en alvorlig fejl ved opstart af Revu, og programmet åbnes ikke.

Løsning

Denne alvorlige fejl kan opstå af forskellige årsager. For at hjælpe med at fastslå årsagen skal du følge disse trin for at indsende dine logfiler til Bluebeam og oprette en supportsag:
  1. Vælg Start, og indtast Bluebeam Administrator.
  2. Højreklik på Bluebeam Administrator, og vælg Kør som administrator.
  3. Gå til fanen Revu, og klik på E-mail-logfiler til support.

Der åbnes en e-mail med en .zip-fil med indholdet af Revu-logfilerne.

4. Medtag så mange oplysninger om problemet som muligt sammen med dine kontaktoplysninger i e-mailen, og klik derefter på Send. Så sendes e-mailen til Bluebeam Teknisk Support, og der oprettes en supportsag.
Hvis der ikke åbnes en e-mail, skal du klikke på Gennemse logmappe på fanen Revu og manuelt vedhæfte filen Logs.zip til en e-mail, der er adresseret til support.dk@bluebeam.com. I e-mailen skal du medtage så mange oplysninger om problemet som muligt sammen med dine kontaktoplysninger.