Revu til iPad-kompatibilitet

Softwarekompatibilitet

Revu for iPad kræver iPadOS 9.0 eller nyere.

På iPadOS 14.2-14.3 vil Revu for iPad ikke køre efter at være blevet installeret gennem værktøjer til administration af mobilenheder (MDM), såsom Jamf eller AirWatch. Opdater til iPadOS 14.4 for at løse problemet.

Hardwarekompatibilitet

Følgende enheder er kompatible med Revu for iPad. Oversigten indeholder alle wi-fi-, mobil- og skærmstørrelsesudgaver af hver iPad.

iPad iPad Air iPad Mini iPad Pro
iPad (9. gen) iPad Air (4. gen) iPad Mini (6. gen) iPad Pro (5. gen)
iPad (8. gen) iPad Air (3. gen) iPad Mini (5. gen) iPad Pro (4. gen)
iPad (7. gen) iPad Air 2 iPad Mini 4 iPad Pro (3. gen)
iPad (6. gen)     iPad Pro (2. gen)
iPad (5. gen)     iPad Pro (1. gen)

Kompatibilitet

Revu til iPad

Licensering og registrering

Find ud af, om din iPad er kompatibel med Revu.