Genvejstaster vs. tastaturgenveje

• Revu 20
  • Revu 2019
  • Revu 2018

Forskellen mellem genvejstaster og tastaturgenveje

Bluebeam Revu giver dig mulighed for at gemme dine ofte anvendte eller brugerdefinerede markeringer i Tool Chest, som er organiseret efter forskellige værktøjssæt. Under Mine værktøjer kan du tildele en numerisk genvejstast til dine gemte markeringer. Den numeriske værdi af en genvejstast bestemmes af den rækkefølge, du gemmer markeringerne i. For hurtigt at få adgang til en markering skal du indtaste den numeriske værdi af dens genvejstast på tastaturet.

Selvom det er muligt at bruge højere værdier for genvejstaster, anbefaler vi under 99, hvis det er muligt.

Revu indeholder også standardtastaturgenveje, som du kan bruge til hurtigt at få adgang til forskellige værktøjer og kommandoer. I modsætning til genvejstaster kan du [EN] tilpasse tastaturgenveje.

Når du tilpasser tastaturgenveje, skal du huske på, at nummerrækken på tastaturet er reserveret til genvejstaster, som ikke kan ændres.

Hvorfor bruge genvejstaster?

Både genvejstaster og tastaturgenveje giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til markeringer. Tastaturgenveje giver dig dog kun mulighed for at bruge en markerings standardegenskaber. Hvis du har tilpasset egenskaberne for en markering, f.eks. linjefarve og -tykkelse, og du vil genbruge markeringen senere, kan det være en god idé at gemme markeringen i Mine værktøjer.

Der er tre måder at gemme en brugerdefineret markering på:

• Træk værktøjet fra Seneste værktøjer til Mine værktøjer.
  • Højreklik på værktøjet i Seneste værktøjer, og vælg Føj egenskaber til Mine værktøjer.
  • Højreklik på markeringen, og vælg Tilføj til Tool Chest > Mine værktøjer.

Sådan gør du

Revu 20

Revu 2019

Revu 2018

Markering

Med Revu har du nem adgang til dine mest brugte eller tilpassede markeringer med genvejstaster. Kom godt i gang med disse trin.